SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

02 / 11 / 2016

Nota de premsa Döria

Nota de premsa Döria

Nota de la banda

Döria ha publicat un comunicat a través del seu guitarrista Víctor Vázquez, en què anuncia la sortida de la banda del vocalista, el guitarra i el baixista després de la finalització de la primera part de la gira de presentació de Mom3ntum.

En el comunicat explica els motius que el porten a continuar amb la feina feta durant els últims 6 anys tot i el cop dur que suposa aquesta situació i anuncien que tant Víctor com Joel Marc com a bateria, seguiran al capdavant del projecte.

Ara comencen una nova etapa centrant-se en la recerca d'un nou vocalista, els interessats poden contactar amb ells en doriaoficial@gmail.com

Aquí l'enllaç al comunicat oficial: www.facebook.com/DORIAOFICIAL/posts/1437883059574765





Comunicat de Josep de la Penya

Comunicat sobre la meva sortida del grup Doria:

Primer de tot, agrair als que han estat els meus companys en la meva curta estada en el grup, m'hagués agradat aprendre més de tots ells per poder ser millor músic, malgrat les tensions existents entre membres, he volgut aprofitar al màxim els concerts amb el grup.

El meu marxa del grup no és només pel comentat en el comunicat de la pàgina oficial. El meu marxa va més enllà, a l'haver tanta tensió entre membres de la banda la meva situació dins d'ella ha acabat per desencantarme de la banda a un ritme tan ràpid com letal. Ja que al cap ia la fi, la meva idea a l'entrar en aquesta banda era de poder fer música, que és al que portem molts dels meus col·legues i amics hores i hores d'assajos, estudis, gravacions i concerts.

Jo seguiré creant música, seguiré creient i seguiré lluitant per formar part d'aquest gran art que és la música.

I agrair de nou als que van ser els meus companys. Martí, Joan, Joel, Pep, Luís i Victor.




Comunicado de Juan Martín

Comunicat per la meva sortida de Döria:
Quan el teu objectiu personal que és el que porta a fusionar-se amb el de la resta de la banda per fer un objectiu comú no tira endavant (en aquest cas perquè xoca directament amb el que vol o fa una altra persona a la banda) el que cal fer és anar-se'n, tinc unes qualitats com a músic i com a persona (també defectes evidentment) alguns en el seu moment van pensar que aquestes qualitats aportarien alguna cosa a Döria, personalment crec que va ser així. Estic molt orgullós de la feina a Momentum (el 80% dels sols entre altres coses) i del treball en les bitlles. Després també aclarir que el meu nivell de compromís en el projecte va ser del 200% i crec que tots els meus companys estaran d'acord. Cada dia l'encaro pensant en millorar el que faig i enriquir-me com a músic i persona, no necessito que em diguin constantment que sóc un crac, només que no em treguin el meu treball, que es respecti la mateixa manera que sempre he respectat a tots els músics amb els que he tocat, compartit escenari etc ... de totes si vas amb la mentalitat oberta pots aprendre alguna cosa ... que d'això es tracta això d'aprendre i caminar junts. I tranquils, no és la fi només un punt ia part. Finalment agrair a tots els que ens seguiu ja siguin en concerts, xarxes socials i mitjans de comunicació el tracte rebut per part de la gran majoria de vosaltres i agrair també els bons moments que he passat al costat de tots els meus companys a la banda i en especial a Marti Doria Vidal per comptar amb mi. No vull entrar en detalls personals per aquí, el que vulgui saber alguna cosa que pregunti.

Juan Martin




Comunicado de Martí Dòria

Arran del comunicat sense previ avís de Victor des de la pàgina de Döria, em veig obligat a aclarir de forma precipitada la meva marxa.
En primer lloc vull agrair als dos fundadors Samuel Sanchez i Miki Hunter que al costat del meu vam començar aquest viatge.
Agrair també a tots els membres que han passat per Döria, tots han fet créixer el projecte d'una forma o d'una altra.
No vull entrar en detalls sobre la marxa de la Laura, només especificar que sí va ser una decisió unànime, maquillada, però unànime.
La decisió d'anar-me'n ha estat per a mi la més dura de la meva vida, ja que és meu projecte, el que jo vaig fundar, el que porta El meu cognom, les meves lletres i gran part de les meves cançons.
Veure com marxaven els meus companys i sempre pel mateix motiu (a bon entenedor poques paraules basten) és la major causa d'aquesta desmotivació.
Diferents punts de vista, i formes de treballar han fet la resta.
Sempre he pensat que per formar part d'una banda el primer és créixer com a músic i estimar la música per sobre de tot, que el negoci anava en segon pla.
Desitjo sort a tot aquell que s'embarqui en aquest projecte.

Recordeu .. SÓC MARTI I SEMPRE SERÉ Döria!!!!

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.