SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

02 / 11 / 2016

La banda de l'India, Against Evil, publica nou video

La banda de l'India, Against Evil, publica nou video

La banda provinent de la ciutat de Visakhapatnam, Andhra Pradesh (Índia), acaben de publicar el seu nou video del single "Stand Up And Fight!".

El guitarra solista Shasank ha comentat del tema el següent: «" Stand Up and Fight! Es tracta de tenir el valor per enfrontar-te als teus temors i lluitar pel que és correcte. Sempre hem volgut fer un vídeo musical per un dels nostres temes i sentim que aquesta era la cançó correcta per fer-ho. També se'ns va ocórrer una història senzilla basada en la cançó i volíem incloure-la en el vídeo. »


El músic també va parlar de la seva campanya de crowdfunding que va ajudar a que aquest vídeo es convertís en una realitat: "No volíem comprometre la qualitat del nostre vídeo i volíem que coincidís amb la producció i els estàndards establerts del nostre àlbum de debut" Fatal Assault " . És per això que vam llançar una campanya en el popular lloc de finançament de "IndieGoGo" per ajudar-nos a recaptar fons per a aquest vídeo musical. Estem molt agraïts a tots els que han donat suport la nostra campanya i ens han ajudat en la realització d'aquest videoclip. estem molt contents i orgullosos del que ha resultat ser! "

L'àlbum debut de la banda, "Fatal Assault" va ser llançat l'últim any a través de Transcending obscurity.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.