SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

07 / 11 / 2016

Nou disc en solitari d' Angel Rubin

Nou disc en solitari d' Angel Rubin

Nota:
"
Hola Estimats amics i amigues, avui és un gran dia per celebrar, per fi el meu tercer àlbum en solitari "La Resurrecció" ha marxat aquesta setmana a fàbrica i serà editat sota el meu segell discogràfic de tota la vida Sant Grial Records, amb qui treball des del àlbum "Més enllà del sol", ha estat un procés de dos anys i mig. Les coses s'han retardat una mica però tot ha estat per millorar i donar-li la màxima qualitat, tant en el disseny del llibret amb vuit pàgines a tot color creat pel gran Labarufilms, així com també els 11 llançaments que ens hem currat. José Rubio deixant-se els dits a les sis cordes i en l'enregistrament quedant així el millor disc que he gravat mai, per sobre d'àlbums tant en solitari com en la meva discografia amb Adgar. Però bé això també ho haureu de decidir vosaltres, pel que fa a les veus es refereix puc assegurar que són i ara escoltant el disc com a oient, les cançons més difícils tant en aguts, tons mitjans, greus i fins i tot guturals que he aconseguit en tota la meva vida, les millors lletres també i que em serà en un futur molt molt difícil de superar, als meus gairebé quaranta anys aquest tipus de línies vocals encara puc defensar-les perfectament i he intentat donar el 200% en això. Sense més dilació dir-vos que en uns dies estrenarem i abans de la sortida del disc la cançó "El meu glòria és teva infern" amb un videoclip molt potent, una forta abraçada i feliç cap de setmana des del nord d'Espanya per a tothom. COMENÇA EL COMPTE ENRERE 3..2..1.
Us deixo el tracklist de les cançons.
"

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.