SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

28 / 03 / 2017

25 aniversari Ripollet Rock

25 aniversari Ripollet Rock

"
Hola!

Us presentem el logotip (obra de Fernando Nanderas) que ens acompanyarà durant la celebració del 25 Aniversari del nostre Ripollet Rock Festival i tots els actes i esdeveniments que realitzarem abans del festival, dels quals esperem poder donar notícies aviat.

I per celebrar-ho, us deixem la següent reflexió que també podreu trobar al nº 55 de la nostra revista gratuïta L'Olla Rock Fanzine i que veurà la llum en breu:

¿Vam començar a fer-nos grans? Ho diem perquè no fa gaire vam celebrar el 30 aniversari del nostre programa de ràdio Viatge al Regne del Metall. En aquest 2017 es compliran 20 anys de la publicació del número 0 de la revista que tens a les mans. I la nostra meta, en aquell temps, era poder arribar al número 10. Però és que a més, el Ripollet Rock Festival arribarà el proper mes d'agost a la 25a edició.

És moment de reflexionar i adonar-nos de tot el que s'ha aconseguit en aquest temps. Una Associació que ha patit altes i baixes, però que sempre ha sabut sortejar les diferents dificultats, no només per continuar, si no per seguir creixent.

Aquest any afrontem un repte molt important, intentar que el nostre festival brilli més que mai. I això dins les nostres escasses possibilitats econòmiques, sabem que serà gairebé un miracle. Però anem a deixar-nos tot el nostre esforç per, com a mínim, intentar-ho.

No tenim darrere cap marca comercial que ens doni suport, ni cap patrocinador que ens imposi aquest o aquell grup. Però tenim un tresor que altres no tenen, el gran equip humà que ens envolta. Un personal que es desviu per posar el seu granet de sorra perquè això funcioni cada any. No comptar amb aquest valor ens deixaria en gran desavantatge i ens impediria realitzar l'esdeveniment de la forma que ho coneixeu actualment. Intentarem fer més activitats per potenciar-lo i estem ideant possibles canvis per millorar-lo.

Pel que fa al cartell de grups encara no podem anunciar res, ja que sempre treballem amb bandes que tinguin qualitat, però que entenguin la nostra filosofia d'entitat sense ànim de lucre. I això, com heu imaginar, complica tot molt més.

Tot i així, esperem poder tornar a aconseguir-novament aquest any.

'Salut i rock !!
"

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.