SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

23 / 03 / 2018

Portada, single i tots els detalls de Formador, el primer àlbum de Pánico Al Miedo

Portada, single i tots els detalls de Formador, el primer àlbum de Pánico Al Miedo

Pánico Al Miedo ja poden respirar tranquils. Després de mesos, fins i tot anys, de duríssim treball, per fi el seu primer àlbum Formador veurà la llum el proper divendres 27 d'abril, i ho farà disponible en vinil, CD i casset gràcies als segells Cimmerian Shade Recordings (Estats Units), United By Chaos Records (Finlàndia) i Symbol Of Domination (Bielorússia). La seva death thrash cantat en castellà s'ha vist reforçat exponencialment per una producció i mescla de Juan Urteaga (Vile, Testament, Cattle Decapitation, Machine Head, Exodus, Heathen ...) en els seus Trident Studios de Califòrnia, Estats Units, i un màster a càrrec de tot un Jens Bogren (Bloodbath, Opeth, Amon Amarth, Paradise Lost, Katatonia, Kreator ...) en els seus Fascination Street de Suècia. A més, la seva òpera prima ofereix els solos de grans guitarristes com James Murphy (Obituary, Death, Testament) en el tema 'Formador' i Bobby Koelble (Death) a 'Esquers Vius' i la versió extra del tema homònim. Així, és la primera vegada que aquests dos sis cordes de Death apareixen en un mateix àlbum. Per si fos poc, el seu espectacular portada ha estat creada pel mític il·lustrador Ed Repka (Dark Angel, 3 Inches Of Blood, Atheist, Death, Venom, Massacre, Va veure-lence ...), autor de les portades més famoses de Megadeth i fins i tot de la seva mascota, Vic Rattlehead, o dels dissenys de la saga cinematogràfica Hellraiser.
 
Com podeu comprovar, ens trobem davant d'un desplegament de mitjans extraordinari, i no cal dir que les composicions dels catalans estan a l'altura del que s'esperava. Nítids, variats i contundents, mostrant tota la seva passió pel death i thrash de la vella escola, Pànic Al Por i la seva Formador encantaran qualsevol fan dels Death més assequibles, Carcass, Testament, Sepultura, Obituary o fins i tot Atheist.
 
Mentre esperem al 27 d'abril, us deixem amb la seva tremenda portada, així com el llistat complet de temes i el seu primer single, 'Rompe El Cepo'. 'Pánico Al Miedo ho han donat tot en aquesta obra, i aviat cauràs rendit davant seu!
 
1. Intro – Popol Vuh
2. Formador (feat James Murphy solo)
3. La Fuente
4. Hermanos De Sangre
5. Cebos Vivos (feat Bobby Koelble solo)
6. Rompe El Cepo
7. Bautizado Por La Arrogancia
8. Puños
9. No Voy A Perder
10. Asfixiar Con Verbo
11. El Final De La Grandeza
12. Outro – Popol Vuh
13. Formador (bonus track, feat Bobby Koelble solo)


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.