SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 10 / 2018

Eclipse és l'avançament de Berlín, el nou àlbum de Hamlet

Eclipse és l'avançament de Berlín, el nou àlbum de Hamlet

Sovint es diu que no hi ha una segona oportunitat per a una primera impressió. En una època on les petites dosis, de manera aïllada i individual, guanyen els productes complets, treure un avançament d'un disc no és fàcil per a algunes bandes.

Hamlet publicaran 'Berlín' el 23 de novembre a través de Maldito Records, i 'Eclipse' és el primer tema que podem escoltar d'ell. El mateix grup explica així l'elecció.

"Per a nosaltres, llançar un avançament sempre és una tasca molt difícil; més si és possible amb aquest 'Berlín', ja que cada cançó és un món i gairebé qualsevol d'elles podria valer.

En un disc on viatgem de l'agressivitat a passatges més melòdics, on hem jugat amb modulacions electròniques, distorsions per tot arreu i també moments molt nets. Mostra parts d'aquestes facetes ha estat el que ha premiat a 'Eclipse' perquè ensenyi una miqueta el que hi ha en tot aquest treball. Tot i que encara no creiem que ho aconsegueixi del tot, ni de bon tros ".

Amb tres dècades a l'esquena i després de més de deu treballs d'estudi, un nou episodi s'obre en la carrera d'Hamlet. Si amb 'La Ira' es definien amb un disc "molt Hamlet", portant més enllà tota la seva proposta cap al seu vessant més crua, amb 'Berlín' tornen a per totes per anar un pas més lluny en el seu so. Si la seva última gira es va estendre durant tres anys i més de cent concerts, amb la seva nova obra esperen, com a mínim, igualar el seu èxit.

Del títol, 'Berlín', expliquen que "... en diem així perquè volíem englobar el concepte de les lletres en un lloc o imatge (una mica com vam fer amb Syberia) i enquadrar els sentiments dels textos al voltant del sofriment, la lluita, el sortir victoriosos d'ells i seguir evolucionant. I una mica el mateix amb la música, una ciutat sempre inconformista i en constant evolució en aquest punt "; deixant clar que el missatge de fons d'aquesta obra (i bona part de les seves lletres) és de superació. Per a ella han comptat amb companys habituals i alguna novetat remarcable. la impactant portada, així com l'artwork, tornen a ser obra de Víctor García-Tapia de Darkhorse Estudi. També per a la gravació van triar els Sadman Studios de Madrid al costat de Carlos Santos (somes Cure, Toundra, Wormed, Adrift, Vita Imana ...), mentre que per a la barreja i màster han acudit a Will Putney, que ha treballat amb gent com Thy Art Is Murder, Body Count, Northlane o The Amity Affliction entre d'altres. "Estem encantats amb el so i la producció. Vam tornar a gravar amb Carlos Santos perquè ens entenem a la perfecció, i és el disc en el que més hem experimentat en l'estudi, però sempre mantenint la nostra cruesa de grup de directe i conservant un so org nic. Per a les mescles i mastering ha arribat Will Putney per ajuntar-ho tot i que sonés "massiu", com ell ens deia que li sonava el nostre disc i cançons. No podem estar més agraïts a la feina de tots els implicats ". Text escrit per Varo Andrés de Miradalternativa


Eclipse és l'avançament de Berlín, el nou àlbum de Hamlet
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.