SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

24 / 01 / 2019

Pánico Al Miedo y Sol De Sangre publiquen dos lyric vídeos

Pánico Al Miedo y Sol De Sangre publiquen dos lyric vídeos

Avui és un dia molt especial. Pànic Al Por i Sol De Sang han publicat dos lyric vídeos del split que ja us anunciàvem fa unes setmanes, La Senda De La Mort - disponible en format CD i digital per War-Anthem Records i els bandeamos de les bandes, així com en format casset de la mà d'Camo Pants Records (1 de març) -. Mentre això veurà la llum aquest proper divendres 25 de gener, de moment, podem apaivagar les espera amb dos vídeos de temes inclosos en aquest enregistrament.

Sol de Sang ha decidit portar a l'audiovisual el tema Festín De La Carne (Revel In Flesh - Entombed), mentre que els de Pànic Al Por han decidit atrevir-se amb Desconéctame, versió de Pull The Plug, de Death. Es tracta de dos vídeos en els quals les potents imatges acompanyen aquestes versions de clàssics amb un nou so.

"L'homenatge que Pánico Al Miedo (Espanya) i Sol De Sangre (Colòmbia) han rendit als seus propis herois death metaleros en aquest nou split segueix sent alguna cosa especial."


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.