SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

30 / 09 / 2019

Nou baixista per a Jolly Joker

Nou baixista per a Jolly Joker

ota:
"
Avui surt el sol !! Després de la marxa de Luke sabíem que l'únic luxe que no ens podíem permetre, era estar parats molt de temps.
Afortunadament a principi d'estiu, quan Luke ens va comentar la impossibilitat de seguir tocant amb nosaltres, i després de fer algunes proves a amics propers, vam donar amb ell perquè ens donés un cop de mà per als concerts d'estiu, i tant que ens la va fer fora!
Han estat unes quantes hores de travessia, i moltes més d'assajos i de treball per la seva banda per adonar-nos que ell era la persona adequada per al lloc.
Després negociar un parell de clausulas i acceptar algunes exigències de Lazy Lane com ara haver de fer el seu suc de taronja acabat d'esprémer abans dels concerts, sorprenentment ... es queda amb nosaltres !!!
Per això, amb setanta quilos de pes vestint l'calçons vermell, volem que rebeu amb els braços oberts a .... ... Mr Andi Spunkt! Qui formarà part de la família Jolly Joker juntament amb el que esperem compartir hores i hores de concerts, carretera i festassa!
Leeets get reaaady to ruuuuuumbbbleeeee !!!!
"

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.