SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

28 / 10 / 2019

Eternal Psycho estrenen nou videoclip: See the light

Eternal Psycho estrenen nou videoclip: See the light

"See the light" és el tema triat per al segon videoclip de la banda, gravat per Henry Menacho a Madrid. Com el propi quintet comentava en l'estrena exclusiu a mitjans que va tenir lloc el passat dijous 24 d'octubre a Twister Rock & Food (Leganés) "es tracta d'una cançó que parla sobre sentiments molt diversos pels que tots hem passat, com la passió, la fúria, el desencant ... I hem volgut reflectir aquests canvis en aquest vídeo, molt en sintonia amb la portada del disc, obra de Javier Gandul ".

Eternal Psycho han revolucionat l'escena metalera amb el seu primer disc, "Your demons are real" (2019), el qual ha rebut immillorables crítiques per part de premsa i públic. A més la banda, finalista de l'WOA Metal Battle Spain 2019 i que recentment ha signat un acord de booking amb Lady Stone Management, es troba presentant aquest àlbum debut per tota la geografia espanyola, demostrant que el seu directe és una piconadora que arrasa allà on va .


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.