SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 11 / 2019

Sphinx tornen i estaran al Leyendas

Sphinx tornen i estaran al Leyendas

Nota:
"
Hola de nou amics !!

El nostre llarg camí va començar el 1992, i després de recórrer-durant 22 anys, al setembre de 2014, vam anunciar la nostra separació indefinida. Tal com us vam dir en aquest comiat, era necessari i imprescindible prendre'ns un descans per reprendre forces i recuperar la il·lusió que havíem malbaratat i que acabem perdent en aquest camí, no exempt de dificultats.

No han estat pocs els amics que ens han demanat al llarg d'aquests 5 anys de silenci, que la banda tornés. I això, al costat de la nostàlgia per Sphinx que s'ha anat apoderant de nosaltres en els últims mesos, ha provocat que estiguem de nou plens d'il·lusió i de ganes per tornar a despertar a la dorment màgia de l'esfinx.

Per Sphinx és un plaer anunciar-vos que estem de tornada, i ho fem de la millor manera que se'ns ocorre, amb un merescut homenatge a tots els nostres amics i seguidors en forma de videoclips en directe, amb la banda interpretant alguns dels millors vells clàssics de Sphinx, filmats i gravats en un màgic lloc, tot sol, on immortalitzar aquestes primeres imatges i sons després de la nostra reunió.

Els dos primers vídeos que hem volgut compartir són:

· Almas sin Paz:


· Momentos de Lucidez


La nostra tornada als escenaris serà al maig de 2020. D'una banda, amb dos concerts especials de reunió en sales en què interpretarem exclusivament material de els nostres 3 primers discos: Sphinx, Mar de déus i Paradís a l'eternitat. Les dates i ciutats escollides són:

- Sevilla el 16 de maig a la sala Even
- Madrid el 23 de maig a la sala Khitai.

I d'altra banda, per celebrar la nostra reunió amb magnificència al costat d'un dels públics a què més afecte li tenim, tornarem a el festival Llegendes de el Rock, que celebra la seva XV edició en la seva habitual ubicació de Villena.

A la nova web oficial de la banda www.sphinx-metal.com podeu trobar un formulari per a la reserva d'entrada anticipada a un preu especial.

Com podeu comprovar tornem amb les energies al màxim, i disposats a reprendre la nostra carrera per seguir gaudint amb tots vosaltres, els nostres seguidors de sempre, i aquests nous amics que esperem conèixer en els temps venidors.

Gràcies per tots aquests anys d'espera i de suport incondicional. Ja estem de tornada!

Una cordial salutació de Justí, Pep, Carles, Alex i Manuel.

És la màgia d'una esfinx !!!

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.