SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 12 / 2019

Drago: Portada del seu treball debut: Vórtice

Drago: Portada del seu treball debut: Vórtice

Drago, la nova banda formada per Javier Cardoso (Ex-Vita Imana) ja compta amb una portada a el nivell de les expectatives que està generant el seu primer disc, "Vòrtex", a mans de la il·lustradora Irene Natsume (@nanatsume_), ella ens compte el que va voler representar en aquest treball:
"Les primeres idees que em va aportar el grup van ser el combustible per desenvolupar l'estètica de tot l'artwork, que es basaria fonamentalment en la imatgeria japonesa. Després d'unes primeres recerques d'aproximació, vaig acabar endinsant-me en la tradició i el món dels esperits japonesos, "Yokai". en aquest punt els vaig presentar la idea d'un personatge principal basat en l'esperit "Kuchisake-Onna" que era una dona que va morir assassinada d'una manera violenta i ara és una ànima en pena que té la boca rajada d'orella a orella. Generalment en la llegenda urbana la hi sol representar amb una màscara blanca que li cobreix la boca per ocultar la seva identitat, però ja que estava immersa en la tradició nipona, li vaig voler donar un toc diferent fent que portés amb si una màscara "Koomote" (màscara emprada en el teatre Kabuki i altres cerimònies) També porta un pentinat típic de dona en l'època feudal, i la vestimenta clàssica. l'extens cabell de el personatge prin cipal a la portada, ens condueix a la contraportada, on es pot veure una katana específica anomenada "tantō" comunament utilitzada com a objecte cerimonial per a la realització del "harakiri". A l'interior de l'llibret podem trobar referències a l'abillament dels samurais com el casc o una màscara que cobreix mitja cara anomenada "mengu". A més d'altres motius, com són armes antigues, més màscares i en general un fil conductor present en tot l'artwork, la flor de l'cirerer "sakura". "

El disc es podrà comprar sota un pressupost order a preu especial, a més d'alguna sorpresa més, a partir d'aquest diumenge dia 22 de desembre, i durarà fins el 10 de Gener.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.