SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

07 / 04 / 2020

Sylvania avancen els seus plans per celebrar el 10è aniversari del seu primer disc

Sylvania avancen els seus plans per celebrar el 10è aniversari del seu primer disc

Les situacions de crisi poden ser també una oportunitat. Així ho han entès els power metaleros Sylvania, que han aprofitat l'actual situació de confinament per dedicar el temps que anaven a emprar en els últims concerts de la seva gira per avançar els seus plans de futur. I aquests plans passen, ni més ni menys, que pel llançament d'un nou treball coincidint amb el desè aniversari del seu disc debut, 'Llaços de Sang'.

Aquest 'Llaços de Sang - X Aniversari' inclourà una revisió de cinc de les cançons originals, que seran elegides pels seus fans, i cinc temes que la banda va compondre en el seu dia però que mai van arribar a veure la llum. A més, hi haurà col·laboracions molt especials, com la d'alguns dels membres d'aquella formació, entre ells Ángel Ortiz (Daeria), Sofia Pineda i Pau Ayala.

Tot i que la publicació del disc està prevista per a gener de 2021, en l'últim trimestre d'aquest any hi haurà avenços en forma de videoclip. I per suposat, a l'llançament del disc seguirà una gira promocional. El que sí que podeu gaudir des de ja és la nova portada dissenyada per Arca Design - Illustration & Artwork.

Sylvania avancen els seus plans per celebrar el 10è aniversari del seu primer disc
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.