SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

14 / 05 / 2020

Runa Llena: El nou de Frank i Carlitos

Runa Llena: El nou de Frank i Carlitos

Al febrer de 2020, Joan Carles Marín «Carlitos» i Francisco Javier Gómez de la Serna «Frank«, arran de la seva sortida de Mägo d'Oz, grup a què han pertangut durant més de 25 anys, decideixen crear una banda pròpia a la de poder seguir gaudint de la seva forma de crear, sentir, i interpretar la música. Així neix Runa Llena.
Es posen en contacte amb Joaquín Arellano «El Niño», amb el qual mantenen amistat des de fa molt de temps i relació laboral en incomptables ocasions, va ser bateria substitut d'una gira de Mägo d'Oz el 2006, entre altres coses. Així és com aquest gran músic passa a formar part de la banda. La màgia estava en marxa i Runa Llena prenia forma.

Tant Carlitos com Frank tenen clar el seu estil i forma de treball i amb ajuda del Nen comencen a pensar en els integrants que necessita la banda.

Sorgeixen diversos noms i decideixen tenir una reunió amb dos músics excepcionals com són Alex «Tormentor» i Eduardo Ortiz (Perfect Smile), al baix i teclista respectivament. Ràpidament s'il·lusionen amb el projecte i comencen a parlar de música, forma de treball, composició, concepte, enregistraments, gires, etc., i comença a sonar un únic nom com a vocalista de el grup.

Tots coincideixen en una de les veus més contundents en l'actualitat i que compleix amb escreix les expectatives de tècnica, registre i versatilitat. A l'endemà es posen en contacte amb Nacho Ruiz.
Nacho havia estat company del Nen i d'Edu en formacions anteriors i és aquest últim el que el sedueix per formar part de el projecte, al que respon amb un rotund Sí !!

Frank i Carlitos havien tingut contacte amb Nacho a les audicions per vocalista de Mägo d'Oz en 2011, on va quedar entre els tres finalistes, i coneixien sobradament la seva gran veu.

A causa de el confinament pel COVID-19 i durant l'estat d'alarma decretat el 14 de març; els sis músics han de reinventar-se, canviar mètodes de treball i estirar les noves tecnologies per compondre, assajar i seguir teixint aquest fascinant i excitant projecte, en la distància.

Malgrat aquestes dificultats, aconsegueixen la connexió perfecta, només els quedava afegir un instrument més per completar el projecte, el violí. Només unes trucades i una videoconferència van ser suficients perquè un altre gran músic formés part de la banda, Santiago Vokram.

Ara les pedres estan tirades i la seva màgia no té límit, esperem que us sigui favorable el tiratge perquè Runa Llena comença a caminar.

Runa Llena: El nou de Frank i CarlitosRuna Llena: El nou de Frank i Carlitos
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.