SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

27 / 05 / 2020

Padre Cuervo presenta la seva formació al complet

Padre Cuervo presenta la seva formació al complet

La banda de Stoner presenta als membres de la seva congregació en xarxes socials. Aquest projecte porta un any de recorregut de local on s'han dedicat a la composició de què serà el seu primer disc i, en els últims dies, han presentat als músics que els donen forma.

Al capdavant de Padre Cuervo trobem a César Arroyo, músic conegut per militar a Nocturnia i We All Fall, així com perquè va ser el cantant en Dulcamara. En aquesta ocasió pren la guitarra sense deixar de banda les veus, encara que en un registre una mica diferent. Està ben acompanyat per Jose Roldán, un consolidat bateria que mostra el seu bon fer en Nocturnia i Kabalah, i que ha col·laborat amb altres músics com Rafa Blas i Versió Vinil.

A les regnes de l'baix, està Alba de Lucas, baixista excel·lent que ha militat en efrit i Kabalah.
La formació la tanca Ferdy, músic i compositor toledà, amb una llarga trajectòria que ha posat les seves cordes a el servei de bandes com Psichotic Prostitute i Atrankas, o li ha posat música a la veu de la poeta valenciana Alicia.es per a la seva àudio llibre " en temps sense nom ", i en l'actualitat comparteix instrument en Kabalah.

- Ferdy - Guitarra
- César - Guitarra i Veu
- Jose - Bateria
- Alba - Baix

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.