SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

16 / 06 / 2020

Single presentació de Runa Llena: Un nuevo comienzo

Single presentació de Runa Llena: Un nuevo comienzo

Runa Llena és la nova banda formada pels dos ex-guitarres de Mägo de Oz, Carlitos i Frank i ja tenen single presentació.

Els dos caristmáticos músics han reclutat per a aquest nou periple a una formació de categoria formada completada per Joaquín Arellana "El Niño" a la bateria, conegut per haver format part d'un grapat enorme de grans formacions nacionals. En el baix trobem a Alex «Tormentor».
En els teclats està Edu Ortiz (Universa, Perfect Smile). De les veus es troba l'ex-San Telmo i Perfect Smile, Nacho Ruíz. Finalment la formació es veu completada pel violinista Santiago Vokram.

El tema triat es diu "Un nuevo comienzo" i sona de por.



Nota de la banda:
"
Hi ha moments en els que la teva vida es posa de l'inrevés.
Quan va començar 2020 no podíem ni imaginar que alguna cosa invisible i a nivell global, fos capaç de fer trontollar els nostres fonaments, la nostra forma de viure, fent-nos sentir fràgils i indefensos. Però també ens ha fet ser conscients de la capacitat de superació que tenim els éssers humans a l'hora d'afrontar condicions adverses.
Aquest nou grup d'amics, dedicats en cos i ànima a la música, hem volgut afrontar aquesta situació, encara que en la distància, fent el que més ens agrada i gaudint-cada segon de la nostra feina, que és crear melodies i cançons com aquesta que avui us oferim.
Ànim als que seguim lluitant i un record a aquells que ja no hi són.
Això ens ha fet veure que la distància només és una cosa física i que passi el que passi junts som millors.
Això és "Un nuevo comienzo."
"


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.