SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

30 / 10 / 2020

Sergi R. Perea abandona Romanthica

Sergi R. Perea abandona Romanthica

Sota el següent comunicat, el guitarrista anuncia la seva sortida de la formació:
"
Hola a tots i totes, he pensat molt com dir el següent - i per no oblidar-me res - he conclòs que el millor seria escriure aquesta nota.
He pres la decisió de apartar-me de Romanthica.
Han estat 10 anys amb la banda. Hi ha hagut moments genials i altres més lamentables, com en totes les famílies. Hi ha hagut rialles, i moltes !! i també han hagut llàgrimes i disgustos. Així són les relacions, res de nou.
En alguna altra ocasió abans, he estat considerant aquesta mateixa decisió, la de marxar ... però hagués estat impulsiu i no sol ser el més indicat, prendre decisions en calent. Avui, però, em vaig amb un somriure - que no "content", perquè m'entristeix molt prendre aquesta decisió - tot i que sé que és el millor per a mi i penso que també per Romanthica.
Els motius per a aquesta decisió resideixen a diferències en la direcció artística de el grup. Els detalls no crec que sigui necessaris exposar-los per entendre que tots i cada un tenim opinions diferents i confiances diferents sobre una mateixa cosa; i que quan això s'ajunta amb la inversió de temps i diners, un ha d'apostar o retirar-se.
Tampoc era just per als meus companys que Romanthica tingués algú que s'entestés a fer arribar el grup i l'estil a un lloc que tampoc era el desitjat pels altres.
Per això m'aparto, tranquil·lament, serè i potser en el moment menys compromès, la qual cosa ho fa tot més fàcil.
Tot això està comunicat i parlat entre nosaltres, amb un sabor amarg, però amb un respecte total per la meva decisió; i he procurat que la meva marxa sigui el més transitòria possible per protegir la nostra relació personal que queda intacta.
Vull aprofitar aquest últim paràgraf per deixar en aquesta nota el meu reconeixement, afecte, estima i respecte a:
Dani Miranda; Henrick Gennert, David Castillo, Matts Limpan (RIP), UE Nastasi (NY); Jordi Navarro i Gorka Dresbaj; Ax; Yves Roussell.
Així com a totes les empreses de promoció, premsa, fotógrafxs, cineastes, productores, artistes i discogràfiques amb les que he tingut el plaer de treballar buscant el desenvolupament artístic de Romanthica al llarg d'aquest temps.
Finalment, un record i abraçada als meus germans de viatge:
Bud, Abel, Joan Carles, Jordi, Erny, David i Rubén.
A Romanthica, gràcies per aquests 10 anys, us vull!
Sergi R. Perea
"

D'altra banda la banda també ha anunciat via comunicat la situació:
"
COMUNICAT:
-Aquest any està sent molt difícil per a moltes bandes, sales, promotores, referint-nos en aquest cas a el sector de l'espectacle i de l'art, i també per descomptat ha afectat molt als plans de la banda.
A aquestes dificultats se li ha sumat una notícia que no esperàvem ni ens alegra haver de donar en aquests moments, i és que el que ha estat guitarrista de Romanthica des del 2010, Sergi, ha decidit continuar si viatge lluny de la banda.
Al seu pas deixa 2 àlbums d'estudi, un dvd gravat en directe, un Ep i un Ep acústic gravat en directe "Acusthica", que anireu descobrint en la seva totalitat en els propers mesos.
Davant això des Romanthica li desitgem el millor de el món a partir d'ara en els seus propers projectes i l'amistat que ens ha unit seguirà aquí per sempre. El seu so, aporti i dedicació en el seu pas per la banda serà inesborrable.
No ens queda una altra que acceptar la seva decisió i seguir endavant, com sempre hem fet, navegant a contracorrent, allunyats dels clixés i tendències en el sector de la música.
Comptem que seguireu recolzant-nos d'aquí en endavant com sempre heu fet, i nosaltres seguirem treballant perquè això, tot i les dificultats no s'aturi. Seguim ...
"

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.