SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

22 / 01 / 2021

Dan Swanö, John McEntee de Incantation o Alex Bouks de Immolation a The First Line

Dan Swanö, John McEntee de Incantation o Alex Bouks de Immolation a The First Line

rtilleria pesada a 'The First Line', el tercer senzill que Metal Against Coronavirus posa en circulació per seguir recaptant fons per a la lluita contra la pandèmia. La cançó, ja disponible en el seu Bandcamp oficial, recorre a l'death metal més bestial gràcies a una tripleta de veus letal formada per John McEntee de Incantation, Redouane Aouameur de Lelahell i Nefass de Mortuorial Eclipse.

La cosa no acaba aquí, ja que Alex Bouks d'Immolation realitza un sol i les guitarres són de Gonza Baal (Demonized Priest, Tower Of Silence), mentre que Esteve Porter de Foscor a l'baix i el bateria Marc Prij (Cryptosis) greixen el seu aparell rítmic .

Aquest tremend combinat internacional es remata amb un mix de Martin Fúria i un màster obra de l'llegendari Dan Swanö en els seus estudis Unisound. L'artwork ha estat elaborat per Mark Berserk i el lyric video, per Motus Insaniam.

A l'coronavirus cal agafar-fort pel coll fins derrotar-li, i 'The First Line' compta amb tots els ingredients per aconseguir-ho. Corre a col·laborar en aquesta causa justa que ens afecta a totes i tots!


Dan Swanö, John McEntee de Incantation o Alex Bouks de Immolation a The First Line
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.