SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

12 / 07 / 2021

Nanowar of Steel, nou treball i videos

Nanowar of Steel, nou treball i videos

La Polenta TaragnaRock va néixer d'una idea de Luca Barioglio, qui va proposar el títol més votat al nostre grup de Facebook "Nanowarriors Of Acciaio Inox". La lletra d'aquesta cançó va ser escrita juntament amb els nostres fans en una transmissió en viu èpica.

"Cedrata Tassoni, l'Elisir di Odino" va ser el segon títol més votat en el desafiament i se cita amb raó en la lletra de la cançó.



Els italians Nanowar Of Steel estan de tornada amb el seu heavy metal carregat d'humor, portant als seus fans en un viatge a través de les arrels del seu país natal, Itàlia. El seu nou àlbum, que es diu Italian Folk Metall, va sortir a la venda el passat dia 2 de juliol a través de Napalm Records.

De moment la banda ens va presentar el seu primer single amb videoclip, es tracta del tema Gabonzo Robot, que pots escoltar sota aquestes línies.



El vídeo ha estat escrit, dibuixat i dirigit per Dr. Pira, de Explosion FX OSC.

El seu baixista Gatto Panceri 666 parla sobre Gabonzo Robot i la seva col·laboració amb Dr. Pira: «Nanowar Of Steel estem orgullosos de cantar les increïbles gestes de Gabonzo, el robot invencible, l'únic superheroi que sempre guanya perquè lluita contra els febles i els nens. Però sobre tot això, estem realment orgullosos d'haver pogut treballar amb el gran Dr. Pira, ¡que vam arribar seguint gairebé 2 dècades! »


Nanowar of Steel, nou treball i videos
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.