SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

19 / 07 / 2021

Nou single de Iron Maiden: The Writing on the wall

Nou single de Iron Maiden: The Writing on the wall

Iron Maiden ha estrenat el seu nou single 'The Writing On The Wall', disponible ja en totes les plataformes digitals de streaming i descàrrega. El videoclip es pot veure ja al canal de la banda a YouTube.

El tema ha estat compost per Adrian Smith i Bruce Dickinson (guitarrista i líder de la banda respectivament), produït per Kevin Shirley i co-produït per Steve Harris (baixista i membre fundador de el grup).

Per al videoclip de 'The Writing On The Wall', Bruce Dickinson va tenir el concepte inicial, que va poder materialitzar-se en col·laboració amb els dos ex executius de Pixar -i fanàtics de Maiden- Mark Andrews i Andrew Gordon. Tots dos compten amb més de 50 anys d'experiència en la indústria de l'animació en pel·lícules com Els Increïbles, Brave, Monstres S.A. o Buscant a Nemo. L'estudi d'animació londinenc BlinkInk, conegut pels seus treballs per a grans marques com Adidas o Coca-Cola i pels seus videoclips de gran producció, es van unir a el projecte per a la creació d'el videoclip. En Nicos Livesey, director de BlinkInk i un altre fanàtic de Maiden, van trobar a algú que compartia la visió col·lectiva de la cançó, el que va donar resultat a l'espectacular videoclip que mostra la sorprenent reencarnació d'Eddie en 3D.

Sobre el videoclip, Bruce Dickinson comenta: "Tenia una idea bastant clara del concepte per al vídeo, i quan vaig conèixer a Mark i Andrew mitjançant Zoom, ràpidament va quedar clar que tots estàvem en la mateixa ona, i això va agafar encara més força amb la incorporació de Nicos i el seu jove equip de BlinkInk. Les nostres reunions setmanals de Zoom van ser molt creatives i divertides.
Estic molt orgullós de el resultat final, en realitat és més com una mini-pel·lícula. Sabia que funcionaria tan aviat com Mark li donés vida a el tractament que vaig proposar amb els seus increïbles guions; i vaig tenir clar que podíem fer alguna cosa molt especial junts. Crec que ho hem aconseguit i espero que els nostres també ho creguin. De fet, ha estat creat per fans de Maiden! ".

Nicos Livesey continua: "Ràpidament trobem l'experiència que volíem crear, i literalment, vaig tenir a moltíssima gent desitjant treballar en un videoclip de Maiden; teníem a més de 60 persones en 13 països, el Brasil, França, Romania o els Estats Units, per col·laborar en el videoclip, i diria que el seu amor, passió i coneixement de la banda brilla en cada 'frame'. Va ser realment un 'dream team' ".


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.