SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

19 / 07 / 2021

Celtian llença el vídeo-lyric de Lágrimas de Cera

Celtian llença el vídeo-lyric de Lágrimas de Cera

Sendas de Leyenda és el tercer disc (segon amb veu) de la banda espanyola de Folk Metall Simfònic Celtian.


Després de l'èxit del seu anterior treball 'En Tierra de Hadas', el grup ens presenta el seu nou disc en el qual han tornat a comptar amb la producció de Txus vaig donar Fellatio, bateria i líder de Mägo d'Oz, a més de gravar-ho i barrejar-, de nou, en els Estudis Cube, amb Alberto Seara "Flor" com a enginyer de so.


El so de el nou àlbum es manté fidel a què caracteritza a la banda, però portant un pas més enllà la faceta simfònica, amb orquestracions més protagonistes i una base rítmica més elaborada que en el seu anterior disc. Tot això abrigant la bella veu de Xana Lavey i adornat amb flautes, violins i gaites. Són apreciables, en gran mesura, les noves incorporacions, i que és un disc en el qual han compost i escrit més membres de la banda, la qual cosa ha atorgat una major varietat i diferents matisos a les cançons.


Les lletres, a l'igual que amb 'En Terra de Fades' segueixen explorant, en essència, la mitologia cèltica, amb un enfocament similar al d'aquest treball: cançons amb missatges directes i optimistes, esperançadors, encara que també talls més íntims i amb temàtiques més fosques.


Música celta, llegendes, melodies enganxoses i màgia en forma de cançons ... Tot això i molt més, ho trobaràs a 'Sendas de Leyenda'.


Celtian llença el vídeo-lyric de Lágrimas de Cera
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.