SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 08 / 2021

Trallery comparteixen la seva 'Live At Home' i detalls del seu futur

Trallery comparteixen la seva 'Live At Home' i detalls del seu futur

Els mallorquins Trallery no estan ni de bon tros de vacances. Reclosos en el seu local, el trio té tots els seus sentits posats en fer nova música. De moment tenen composta la meitat d'un nou treball que serà conceptual i que marcarà un pas definitiu en l'evolució que experimenta el seu so disc a disc, donant pas a un enfocament allunyat del que es considera purament thrash.

Conscients que per poder escoltar aquest material encara queda un llarg camí, Trallery han volgut compartir amb els seus seguidors tres temes gravats en el seu estudi per la seva còmplice habitual, Tuco Martin Shot & Roll, que, càmera en mà, ha immortalitzat l'execució de tres dels temes, un de cada un dels seus discos. Podeu escoltar-fent clic a la imatge a continuació.

Estem segurs que el que voleu a veure'ls en directe, sense pantalles pel mig, així que estigueu atents a les xarxes socials de el grup, perquè en breu s'anunciarà l'anhelada gira amb la qual el grup presentarà com toca el seu últim llançament, ' Isolation 'davant seguidors d'un bon grapat de ciutats.




14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.