SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 08 / 2021

Gräce presenta formació i signa amb el segell Frontiers Records

Gräce presenta formació i signa amb el segell Frontiers Records

Grace ja és una realitat, el projecte més personal de l'vocalista / productor / compositor Isra Ramos, signa amb el segell internacional Frontiers Records.

La nova banda de Isra Ramos, Grace, projecte que va començar els seus primers passos en 2018, presenta la seva formació conformada per diversos músics de contrastada trajectòria en l'escena nacional com són Jared Camps (Baix), Alberto Román (Guitarra), Jordi Costa (Guitarra ) i Joel Marc (Bateria). Isra Ramos ha volgut acompanyar-se de l'talent, la il·lusió i l'experiència d'aquests grans professionals per emprendre aquesta nova etapa musical.

Al seu torn, ha signat un contracte discogràfic amb el segell internacional Frontiers Records per poder distribuir el seu primer àlbum a tot el món.

En paraules de la mateixa Isra Ramos: «Sincerament, em sento molt satisfet, perquè després de molts mesos de treball i de lliurament molt durs, donaran els seus fruits en un disc que veurà la llum molt aviat. No puc sentir-me més afortunat, envoltat d'una grans músics i amics i signant el meu contracte més important fins a la data, que permetrà donar a conèixer a Grace a tot el món. Moltíssimes gràcies a la família Frontiers per la seva confiança en aquesta nova aventura! ».


Gräce presenta formació i signa amb el segell Frontiers Records
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.