SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

18 / 11 / 2021

Nou videoclip de Sôber

Nou videoclip de Sôber

A "El Día De La Liberación" Sôber tornen a sorprendre'ns amb un clip vibrant i ens desvetllen les primeres ciutats per les quals passarà la gira de presentació del seu darrer treball


Amb l'auge dels smartphones i les xarxes socials van arribar coses bones, però també algunes força dolentes. Una de les pitjors potser és la de propiciar comportaments aberrants com el bullying. Aquesta xacra ha existit des de sempre, però ara ha trobat un aparador mundial en què s'usa la violència per obtenir uns miserables likes.

A “El Día De La Liberación”, dirigits per Javier Bragado, Sôber es “mullen” llançant un missatge molt clar: “Stop Bullyng”.

Ho fan sobre un clip vibrant i cridaner en què assumeixen tot el protagonisme perquè el missatge de suport, força i optimisme no es desvirtuï.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.