SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

17 / 05 / 2022

Les sueques Thundermother anuncien nou àlbum Black And Gold

Les sueques Thundermother anuncien nou àlbum Black And Gold

Gairebé cap banda de hard rock ha vist un augment en els darrers anys com la banda de rock exclusivament femenina Thundermother. Després del seu últim àlbum, que va trencar les llistes d'èxits, Heat Wave (2020), que ha estat elogiat tant pels fanàtics com per la premsa musical internacional. El 19 d'agost del 2022, la banda de rock sueca llançarà el seu nou àlbum molt esperat, "Black And Gold" a través d'AFM Records.


Dotze noves cançons plenes d'adrenalina us portaran en un viatge salvatge, d'alt voltatge i poderós cap al so brut però enganxós del rock 'n' roll. THUNDERMOTHER és coneguda i estimada per: Crear contagioses cançons de rock de festa amb un atractiu irresistible per sentir-se bé! Sense cap dubte, "Black And Gold" sembla destinat a ser una veritable fita i un proper nivell per a la carismàtica i ambiciosa banda, com ho demostren el nou senzill "I Don't Know You" i els emocionants plans de gira.

Amb quatre àlbums d'estudi fins ara i innombrables espectacles en viu frenèticament aclamats, ni tan sols la pandèmia de Corona va poder frenar completament la banda i van tocar concerts des del sostre d'un camió de bombers, Thundermother va néixer per a l'escenari, seu Els xous en viu enèrgics han de ser vistos. La notícia d'això s'ha estès fins al cim, i Thundermother ara rep el major honor: ni més ni menys que els llegendaris Scorpions i Whitesnake han convidat els suecs com a convidats especials per a la seva gira d'estadis North American "Rock Believer 2022" .


Les sueques Thundermother anuncien nou àlbum Black And Gold
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.