SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

28 / 09 / 2022

Scarecrow Avenue publica Bajo La Tormenta nou single

Scarecrow Avenue publica Bajo La Tormenta nou single

Fa més d'un any Scarecrow Avenue publicava el seu darrer disc titulat “Ártico”. Passat aquest temps el grup cartagener ha començat a presentar-nos el que serà el seu nou treball. Després de la presentació del seu primer single, Templanza, el 25 de setembre passat es va estrenar Bajo La Tormenta.

La temàtica d'aquesta pista és la superació personal i que malgrat les caigudes que pateixi, les pèrdues i la desolació sempre hi ha motiu per ressorgir. Tot això va acompanyat per una instrumental més contundent i rabiosa que fins avui hem pogut escoltar a Scarecrow Avenue.

Aquesta cançó està gravada per Guille Gods, guitarrista de la banda, i està barrejada i masteritzada per Facundo Novo de Novo Studios. Aquesta mateixa pràctica d'enregistrament i masterització no és nova per a Scarecrow Avenue, ja que amb el seu anterior Lp van fer servir aquesta tècnica. Sota La Tempesta ve acompanyada per un videoclip que ha estat gravat per Willi Palazón de Rockets 26 Films. Aquest vídeo compta amb la participació d'Agustin Otón, actor de sèries i teatre com Billy Elliot, El Musical.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.