SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

28 / 09 / 2022

Dry River es tornen poesia amb el seu nou single, Calles Inundadas

Dry River es tornen poesia amb el seu nou single, Calles Inundadas

Qui va dir que la poesia no estava al servei de l?optimisme? El nou single de Dry River estrenat avui, Carrers Inundats n'és sens dubte una bona mostra.

Aquest nou avenç de l'imminent quart àlbum Cuarto Creciente aborda allò viscut en les diferents fases de la pandèmia de Covid-19, de manera àmplia i emotiva.

La peça està estructurada en cinc parts, cadascuna amb el passatge musical específic i amb un espectacular final que és un cant a la vida, la llibertat i un homenatge a les persones que van morir a causa de la pandèmia així com als seus familiars. Ángel Belinchón, autor de la lletra, ens confessa: «sens dubte, és una de les cançons més especials i emocionants que hem fet».

L'escriptor Jaime Blanch Queral, al seu llibre 'L'Estrella del Temps' (2019) va tenir el detall d'incloure la música de Dry River com una part important de la seva novel·la. Però va anar més enllà i va inventar el nom d'una cançó aleshores inexistent anomenada «Carrers Inundades» que, segons ell, va ser la que va catapultar el grup a la fama mundial… «Davant això, nosaltres hem recollit el guant i vam haver de crear la cançó a qüestió…».

«Durant els primers mesos de confinament, a Castelló, ciutat de residència de Dry River, va ploure molt més del que és habitual i la forçada vista des de la finestra de l'habitatge on estàvem confinats era desoladora: cap activitat, cap persona, només pluja i carrers inundades…».

Això va ser el que va inspirar inicialment la lletra, que desenvolupa en cinc fases (La Pluja; El Refugi; La Ràbia; L'Anhelo i Ja No Plou) tot allò viscut i sentit durant la pandèmia que ja per fi sembla haver quedat pràcticament superada. Aquesta cançó pretén així servir de “tancament” tot allò.

Tracklist:
01. Culpable
02. Segundo intento
03. La libertad
04. La serpiente
05. Si estás tú
06. Capitán Veneno
07. Calles inundadas
08. Funeral
09. Despedida

Components:
Veus, teclat i guitarra: Ángel Belinchón
Guitarres i cors: Guillermo Guerrero
Guitarres i cors: Matias Orero
Baix i cors: David Mascaró
Bateria i cors: Pedro Corral
Teclats: Miquel Centelles


Dry River es tornen poesia amb el seu nou single, Calles InundadasDry River es tornen poesia amb el seu nou single, Calles Inundadas
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.