SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

23 / 11 / 2022

Legado de una Tragedia: Primer single amb Jose Broseta i Diva Satánica

Legado de una Tragedia: Primer single amb Jose Broseta i Diva Satánica

"La Procesión de las Ánimas" és l'èpic i profund single amb què Legado de una Tragedia torna oferint-nos el màxim potencial de l'òpera metall en espanyol.

Joaquín Padilla desplega tota la seva artilleria compositiva marcant el pesat caminar de les ànimes, contrastant les seves veus melòdiques amb José Broseta amb la punyent veu de Diva Satánica.

Aquest single formarà part de l'àlbum "Aquelarre de Sombras" que veurà la llum a nivell mundial el proper 10 de març de 2023 via Art Gates Records.

Legado de una Tragedia és l'Òpera Rock en espanyol més important de tots els temps.

El projecte arrenca a finals del 2004, seguint el camí de diverses òperes rock d'aquell moment la filosofia del qual consistia a reunir un grup All Star de músics de l'escena Rock al voltant d'una història conceptual. El seu fundador Joaquín Padilla uneix en aquest projecte les dues grans passions, el teatre musical i la música metall simfònica.

Joaquín Padilla és un reconegut vocalista, compositor i productor espanyol. Va ser un dels membres fundadors d'Iguana Tango, aconseguint set senzills Top1 a Espanya. Joaquín ha produït diverses bandes als seus “Estudis Espartans” i ha publicat dos llibres (“De cantante a cantante” Ed.Milenio i “La historia de El Secreto de los Templarios”). A més d'això, ha format peces per a diversos artistes, curtmetratges, documentals i programes de televisió. Actualment és el vocalista de la banda al conegut programa de televisió espanyol “La Ruleta de la Suerte”.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.