SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

13 / 06 / 2023

Estrena del nou videoclip de Nomad, Psycho

Estrena del nou videoclip de Nomad, Psycho

Nomad sorprèn amb 'Choices', disc debut que van presentar a la mítica sala Siroco de Madrid amb els valencians Noah Histeria. Amb aquest disc mostren un llenguatge propi que discorre per l'ampli espectre del Rock, partint des d'una innegable herència del so Seattle, principalment de Soundgarden i Alice in Chains, fins a influències stoner, progressives i de metall alternatiu a la línia de QOTSA, Tool, A Perfect Circle o Led Zeppelin. El disc va ser gravat a Marditos Roedores Studios de Madrid per R. Moranis i es va masteritzar a Seattle per Troy Glessner de Spectre Studios (Devin Townsend, Death Cab for Cutie).

La banda madrilenya és un Power Trio capaç de desplegar en estudi un mar de textures i detalls melòdics i rítmics i, per altra banda, convertir-se en directe en un remolí d'energia que arrossega els seus incondicionals. Nomad està compost per Carlos P. al baix, Mario Bergantiños a la bateria i Jaime de la Hidalga a la veu i guitarra.

Les vuit cançons que constitueixen 'Choices' estructuren un puzle de passatges amb elaborades instrumentacions i vigoroses i intenses interpretacions. El primer single va ser 'Outraged', cançó rabiosa i directa amb què arrenca el disc, el suggeridor videoclip del qual va ser gravat pel director italià Adriano Giottti.

Mentre preparen la preproducció del seu proper àlbum, avui ens presenten el seu nou single, “Psycho”, amb un poderós i psicodèlic vídeo gravat, editat i dirigit per Mario Bergantiños.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.