SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Barrena + Brote + Ars Nova Bóveda (Barcelona)

Satarial Gong Galaxy Club (Oviedo)

Cain's Dinasty + Delenda Est + Khëlleden Marearock (Alicante)

Treat + Hardline + Tyketto + The Night Flight Orchestra + Perfect Plan + Jaded Heart + Hackars Palacio de Congresos y Exposiciones (León)

Medictum + Tassma . (Málaga)

Nurcry + Judas Resurrection Siroco (Madrid)

We Rock (Tributo a Dio) In-geni (Calella)

Bastärds (Motorhead tribute band) + The Birras (Cover Rock Band) Diablos MC Valles Occ (Sabadell)

Bridge to Nowhere Krater (Puertollano)

Riot V + Azrael Wolf (Barcelona)

Riot V + Azrael Wolf (Barcelona)

Gamma Ray Santana 27 (Bilbao)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) + Trasmoth Utopía (Zaragoza)

Avalanch + Nurcry Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Groza + Erzsébet Silikona (Madrid)

13 / 06 / 2023

Estrena del nou videoclip de Nomad, Psycho

Estrena del nou videoclip de Nomad, Psycho

Nomad sorprèn amb 'Choices', disc debut que van presentar a la mítica sala Siroco de Madrid amb els valencians Noah Histeria. Amb aquest disc mostren un llenguatge propi que discorre per l'ampli espectre del Rock, partint des d'una innegable herència del so Seattle, principalment de Soundgarden i Alice in Chains, fins a influències stoner, progressives i de metall alternatiu a la línia de QOTSA, Tool, A Perfect Circle o Led Zeppelin. El disc va ser gravat a Marditos Roedores Studios de Madrid per R. Moranis i es va masteritzar a Seattle per Troy Glessner de Spectre Studios (Devin Townsend, Death Cab for Cutie).

La banda madrilenya és un Power Trio capaç de desplegar en estudi un mar de textures i detalls melòdics i rítmics i, per altra banda, convertir-se en directe en un remolí d'energia que arrossega els seus incondicionals. Nomad està compost per Carlos P. al baix, Mario Bergantiños a la bateria i Jaime de la Hidalga a la veu i guitarra.

Les vuit cançons que constitueixen 'Choices' estructuren un puzle de passatges amb elaborades instrumentacions i vigoroses i intenses interpretacions. El primer single va ser 'Outraged', cançó rabiosa i directa amb què arrenca el disc, el suggeridor videoclip del qual va ser gravat pel director italià Adriano Giottti.

Mentre preparen la preproducció del seu proper àlbum, avui ens presenten el seu nou single, “Psycho”, amb un poderós i psicodèlic vídeo gravat, editat i dirigit per Mario Bergantiños.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.