SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

13 / 06 / 2023

Feuerschwanz llança vídeo en viu del Wacken 2022 d'Untot im Drachenboot

Feuerschwanz llança vídeo en viu del Wacken 2022 d'Untot im Drachenboot

Feuerschwanz llança un nou vídeo en viu de Wacken 2022, que forma part del CD bonus del seu nou àlbum anomenat Fegefeuer.

La banda més popular d'Alemanya fins ara, Feuerschwanz, va llançar un nou vídeo en viu del seu èpic xou a Wacken Open Air 2022, actuant just després del cap de cartell davant d'una de les multituds més grans de la seva carrera! L'actuació, que va incloure un gran espectacle de pirotècnia, va ser part d'un dels espectacles més grans de la banda fins ara, i la versió en viu de l'èxit "Untot im Drachenboot" també estarà disponible al CD extra del proper àlbum de la banda, Fegefeuer, disponible 7 de juliol de 2023 a través de Napalm Records.

"Untot im Drachenboot" es va llançar originalment a l'exitós àlbum número 1 de les llistes d'èxits de 2021 de Feuerschwanz, Memento Mori, i regna com un dels favorits dels fanàtics de la banda, amb diversos milions de transmissions i vistes de vídeo . A Wacken, la cançó literalment va calar foc!

Feuerschwanz comenta el nou vídeo en viu:
“La primera vegada en un dels escenaris principals de Wacken va ser un moment particularment emotiu per a nosaltres! Volem compartir aquest moment amb tu, per la qual cosa hem tallat un vídeo musical per a 'Untot im Drachenboot' del material de vídeo existent per capturar aquesta experiència per a tu per sempre!“

Fegefeuer comença amb l'excel·lent tema d'obertura “SGFRD Dragonslayer”. Les referències líriques al llegendari Siegfried Dragonslayer es combinen amb forts riffs i mitologia nòrdica. El successor "Bastard von Asgard" presenta belles veus de Fabienne Erni d'Eluveitie. L'enganxós himne de la festa víking "Berzerkermode" crida l'oient a unir-se a la celebració i "festa com un víking", mentre que les tres primeres pistes, així com la pesada "Highlander", són la millor prova de l'evolució de la banda des del rock còmic al metall. . Altres pistes, com la intensa cançó principal “Fegefeuer”, el cant de batalla d'El Senyor dels Anells “Uruk-Hai” i “Die Horde” seran les favorites dels fanàtics durant molt de temps.

Fegefeuer es manté líricament fidel als temes característics, explora llegendes oblidades fa molt de temps i batalles heroiques, i mostra les extraordinàries habilitats musicals de la banda. L'àlbum estarà disponible en diversos formats, i alguns inclouran l'àlbum extra en viu Live in Wacken 2022, que inclou un enregistrament del programa coprotagonista dels camps sagrats. Amb el seu nou llançament, FEUERSCHWANZ confirma clarament la seva destacada posició al cim de l'escena del metall alemany!

Llista de cançons Fegefeuer:
1. SGFRD Dragonslayer
2. Bastard von Asgard
3. Berzerkermode
4. Knochenkarussell
5. Fegefeuer
6. Die Horde
7. Uruk-Hai
8. Highlander
9. Morrigan
10. Eis & Feuer
11. Valkyren

Diverses versions limitades vénen amb el CD addicional, Live in Wacken 2022, gravat durant el set cotitular de la banda a Wacken Open Air 2022. Altres versions inclouen la versió instrumental de les 11 pistes de l'àlbum:

Llista de cançons de Live in Wacken 2022:
1. Intro (Das Elfte Gebot) (Live in Wacken 2022)
2. Mement Mori (Live in Wacken 2022)
3. Untot im Drachenboot (Live in Wacken 2022)
4. Metfest (Live in Wacken 2022)
5. Ultima Nocte (Live in Wacken 2022)
6. Schubsetanz (Live in Wacken 2022)
7. Methämmer (Live in Wacken 2022)
8. Dragostea Din Tei (Live in Wacken 2022)
9. Rohirrim (Live in Wacken 2022)
10. Das Elfte Gebot (Live in Wacken 2022)
11. Warriors Of The World United (Live in Wacken 2022 / feat. Melissa Bonny)
12. Die Hörner Hoch (Live in Wacken 2022)
13. Extro (Live in Wacken 2022)


Feuerschwanz llança vídeo en viu del Wacken 2022 d'Untot im Drachenboot
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.