SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

27 / 06 / 2023

Nou single de Amaranthe: Damnation Flame

Nou single de Amaranthe: Damnation Flame

La banda sueca ha publicat un nou single, que serveix d'avançament al que serà el seu nou treball que veurà la llum via Nuclear Blast, tot i que encara no té data.

Damnation Flame és el títol i ha estat barrejat, gravat i masteritzat per Jacob Hansen als Hansen Studios.

A més, el suec Mikael Sehlin és el nou growler d'Amaranthe que ha debutat a l'esmentat single Damnation Flame.

Va comentar ell mateix:
“Hola a tots, aquí Mike! Estic molt emocionat de dir-vos que ocuparé el lloc com el nou growler d'Amaranthe i no puc esperar per conèixer-los!

Espero que els agradin les properes pistes on he tingut l'honor de gravar guturals.

Cuida't i ens veiem aviat/Mike”

Amaranthe va comentar:

"Després d'una recerca pràcticament global i de diversos increïbles convidats que ens van ajudar en els espectacles i les gires, finalment vam trobar la persona adequada per a la feina, a la nostra pròpia capital sueca d'Estocolm! Mikael Sehlin té TOT el que es necessita per unir-se a Amaranthe i la seva versatilitat i musicalitat completen i subratllen perfectament la nostra visió per al nostre nou àlbum i el futur general d'Amaranthe.Des dels guturals més profunds fins als crits altíssims, Mikael és l'encarnació de la perfecció rondinaire, així que si us plau donin-li una calorosa benvinguda a la nova estrella. el firmament d'Amaranthe!"


Nou single de Amaranthe: Damnation Flame
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.