SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

28 / 06 / 2023

Crypta revela un furiós nou senzill, Trial of Traitors

Crypta revela un furiós nou senzill, Trial of Traitors

La banda brasilera de death metall Crypta ha revelat un altre furiós nou senzill, titulat “Trial of Traitors”! Després de triomfar amb l'implacable "Lord of Ruins", el primer senzill a debutar del segon àlbum de l'equip, Shades of Sorrow (a la venda el 4 d'agost de 2023 a través de Napalm Records), "Trial of Traitors" serveix com el segon presagi de la nou disc, irrompent amb un treball de guitarra despietat i impressionant i incitant una tempesta incontrolable de pura ràbia que crida per més. A més, el seu vídeo musical oficial creatiu i endimoniadament brutal recolza perfectament la pista.

El 2021, Crypta va irrompre al cim amb el seu aclamat debut de llarga durada, Echoes of the Soul, aterrant al lloc 55 a les llistes d'àlbums oficials alemanys i debutant al lloc 15 a les llistes d'àlbums de música dura d'EE. EUA i Top New Artist Albums. Ara, tant els fanàtics com els crítics esperen ansiosament el llançament de la nova oferta de la banda, provocada per l'estremidor Trial of Traitors d'avui.

Crypta sobre “Trial of Traitors”:
"Vam decidir tenir 'Trial of Traitors' com un dels senzills perquè, encara que és la cançó més ràpida i agressiva de l'àlbum, encara té molt del nostre ja característic treball melòdic aquí i allà, així que pensem en aquesta barreja d'aquests dos extrems seria un bon avenç del que la gent pot esperar de l'àlbum en general”.

Shades of Sorrow tracklisting:
1 The Aftermath
2 Dark Clouds
3 Poisonous Apathy
4 The Outsider
5 Stronghold
6 The Other Side of Anger
7 The Limbo
8 Trial of Traitors
9 Lullaby for the Forsaken
10 Agents of Chaos
11 Lift the Blindfold
12 Lord of Ruins
13 The Closure

Crypta són:
Fernanda Lira - Baix i veus
Jéssica di Falchi - Guitarra
Tainá Bergamaschi - Guitarra
Luana Dametto - Bateria


Crypta revela un furiós nou senzill, Trial of Traitors
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.