SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

29 / 06 / 2023

Arise, llença un nou videoclip del tema Universos Paralelos

Arise, llença un nou videoclip del tema Universos Paralelos

Arise, destacada banda de Metall Melòdic d'Alacant, es complau a anunciar el llançament del seu nou videoclip del tema "Universos Paralelos". Aquesta cançó forma part del seu últim àlbum titulat "EON", el qual va ser llançat el 2022 i que ha rebut una molt bona acollida.

La lletra d'Universos Paralelos té les seves arrels en la sèrie que va deixar una profunda impressió en la vocalista Estefania, anomenada The OA. Aquesta sèrie de ciència ficció explica la història d?una protagonista amb l?habilitat de viatjar a través de diferents dimensions, una temàtica que encaixava perfectament amb la música d?Arise. Tot i això, el que és positiu d'aquesta cançó és que cada oient pot interpretar-la a la seva manera, portant-la a un camp personal i únic.

El videoclip d'Universos Paralelos ha estat enregistrat i dirigit per Rocket26Films, un talentós equip audiovisual que ha capturat l'essència de la cançó i ha creat una experiència visual impactant per complementar la música d'Arise.

Arise s'ha establert com una banda reconeguda en el gènere del Metall Melòdic amb la seva distintiva veu femenina i lletres en castellà. Amb tres àlbums llançats i una àmplia experiència en directe, la banda destaca per la seva execució impecable i el seu espectacle meticulós. Cada membre de la banda es presenta a l'escenari de manera individual, i la decoració està dissenyada per crear una atmosfera única i captivadora. Arise ofereix una experiència musical completa que submergeix el públic al seu món musical de principi a fi.

"Universos Paralelos" és un exemple del talent creatiu i la passió d'Arise per la seva música. El videoclip i la cançó són una mostra de l'evolució musical i artística de la banda i estem segurs que captivarà els fanàtics del gènere.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.