SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Carmelo & Constanza + Blackloft Auditorio San Vicente del Raspeig (Sant Vicent del Raspeig (Alicante))

Elisa C. Martin + Hora Límite + 4 Bajo Zero + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Prestige + Enemynside Rockville (Madrid)

Cain's Dinasty + Brutalfly Gong (Oviedo)

Prestige + Enemynside Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Mala Bestia + Mala Hostia + Pycaya Bóveda (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Leo Jiménez La Riviera (Madrid)

03 / 07 / 2023

Timo Tolkki's Strato anuncia un nou bajista: John Vihervä

Timo Tolkki's Strato anuncia un nou bajista: John Vihervä

John Vihervä és el nou baixista de Timo Tolkki's Strato. John és un dels 3 membres originals de Stratovarius i és un dels 3 membres fundadors de la banda l'any 1985 a Hèlsinki.

John Vihervä ja està gravant les seves parts de baix per al proper àlbum de Strato de Timo Tolkki: "Return to Dreamspace" que serà llançat per Warner Music Japan el 27.10.2023 (amb el resto del món a continuació).

És un músic professional i ha donat molts concerts tant a Finlàndia com fora, i també acompanyarà a la banda a les giras que s'estan reservant actualment. En concert, la banda interpretarà cançons de Return To Dreamspace, així com els àlbums de Stratovarius, Fright Night, Twilight Time i Dreamspace.

Stratovarius va llançar el seu àlbum debut Fright Night (1989) a través de CBS Finlandia. A partir d'ahí va començar una de les majores històries d'èxit a la història del metall melòdic. Es defineix el que actualment coneix com "Power Metal" amb discos com Fright Night (1989), Twilight Time (1993), Dreamspace (1994) i Fourth Dimension (1995).

Timo Tolkki va escriure més de 100 cançons per a la banda abans de deixar el grup per embarcar-se en una sortida en solitari l'any 2008, i és responsable d'escriure'ls del Power Metal com “Black Diamond”, “Hunting High and Low”, “Speed”. de Luz”, “Paraíso”, “Por siempre” i “Destino”. S'han venut més de 4 milions de còpies d'àlbums de Stratovarius de l'era Tolkki.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.