SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

03 / 07 / 2023

Serenity desvetlla nou single i videoclip: Ritter, Tod und Teufel (Knightfall)

Serenity desvetlla nou single i videoclip: Ritter, Tod und Teufel (Knightfall)

La força austríaca de metall simfònic Serenity ha llançat el seu nou senzill, "Ritter, Tod und Teufel (Knightfall)", presentant la primera barreja de lletres alemanyes de la banda a la seva música!

El senzill independent segueix el seu àlbum d'estudi anterior, The Last Knight (2020), que va arribar al lloc 25 a les llistes d'àlbums alemanyes, ia l'impressionant llançament en viu de la banda el 2022, Memòria. Els èxits més icònics de Serenity, com “Wings of Madness” i “The Chevalier”, han acumulat més de tres milions de visites a YouTube.

Després de donar la benvinguda a Marco Pastorino com a guitarrista addicional i corista, la banda es troba actualment a l'estudi treballant a la seva nova obra. La nova i poderosa pista, "Ritter, Tod und Teufel (Knightfall)", és una primera ullada del que es pot esperar i mostra la combinació característica de la banda d'arranjaments orquestrals, riffs de guitarra pesants i veus altíssimes, que estan subratllades per una música oficial captivadora. vídeo.

Serenity a “Ritter, Tod und Teufel (Knightfall)”:
“Estem encantats de tornar finalment amb el nostre nou senzill, una mostra eixordadora de la nostra existència. És només el començament, que ofereix una ullada del que estem treballant actualment. Hem abocat la nostra energia creativa a l'elaboració d'un viatge musical immersiu que el transporta a un altre temps i dimensió que el porta a un pintor de renom de la Baixa Edat Mitjana. No veiem l´hora de compartir amb tu aquesta nova era de Serenity. Prepara't per a una experiència captivadora plena d'emocions, melodies èpiques i sons rimbombants!”.

Serenity són:
Georg Neuhauser - Veus
Christian Hermsdörfer - Guitarres & cors
Marco Pastorino - Guitarres & cors
Fabio D'Amore - Baix & cors
Andreas Schipflinger - Bateria & cors


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.