SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

03 / 07 / 2023

Godspear (power metal) publica el seu primer single: Eye of the Storm

Godspear (power metal) publica el seu primer single: Eye of the Storm

Entra a la tempesta mentre Godspear, el col·lectiu internacional de power metall, presenta amb orgull "Eye of the Storm", el seu primer senzill. Evocant el potent esperit del power metall clàssic, aquest nou llançament és una oferta plena d'adrenalina i melòdicament rica que toca totes les notes correctes.

Al cor de Godspear hi ha una potent associació entre el compositor, teclista i baixista canadenc Xavier Dumont i el guitarrista ucraïnès Dimitriy Pavlovskiy, conegut pel seu treball amb Majesty of Revival. Aquest poderós duo es veu magnificat pels potents estils vocals de Konstantin Naumenko (Symphonity) i la dinàmica percussió de John Rouleau.

"Eye of the Storm" és un viatge eixordador al cor del power metall, un gènere conegut pels seus paisatges sonors èpics, veus altíssimes i solos ultraràpids. La pista canalitza magistralment l'estètica de l'edat d'or del gènere mentre us infon un toc decididament modern. Espereu una bateria enlluernadora, sols impressionants, riffs enganxosos i un cor que és tan ardent com memorable.

Aquest llançament marca el primer del que promet ser una sèrie de pistes plenes denergia de Godspear. Amb "Eye of the Storm", la banda té com a objectiu llaurar-se el seu propi espai a l'escena global del power metall, tancant la bretxa entre les seves arrels clàssiques i una perspectiva amb visió de futur.

Fans de Rhapsody, Symphony X i Stratovarius: prepareu-vos per a una tempesta de proporcions èpiques. "Eye of the Storm" de Godspear promet ser una ràfega refrescant de metall melòdic, poderós i de ritme ràpid que es remunta al millor moment del gènere.

Estigui atent a l'horitzó per conèixer més llançaments electritzants de Godspear els propers mesos. Ara com ara, tanca les escotilles i deixa que "Eye of the Storm" et transporti en un emocionant viatge al cor del power metall.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.