SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

03 / 07 / 2023

Detalls del proper àlbum de KK's Priest

Detalls del proper àlbum de KK's Priest

K.K. Downing i Tim "Ripper" Owens desvetllen detalls del proper àlbum de KK's Priest:

El nou disc portarà per nom The Sinner Rides Again i veurà la llum el proper 29 de setembre via New Label Home Napalm Records.

Han acompanyat el llançament amb un nou videoclip del tema “One More Shot At Glory”.

Immediatament després del seu aclamat àlbum debut de 2021, Sermons Of The Sinner, que va debutar dins del Top 20 a les llistes dels Estats Units, Regne Unit, Alemanya, Suècia, Finlàndia i més, KK'S PRIEST torna a pecar amb la seva salvatge oferta de segon any, The Sinner Rides Again, disponible el 29 de setembre del 2023 a través del seu nou segell, l'imperi austríac de rock i metall Napalm Records.

Amb The Sinner Rides Again, la poderosa fusió de heavy metall de l'icònic exalumne de Judas Priest i músics guanyadors/nominats al GRAMMY K.K. Downing (guitarra) i Tim “Ripper” Owens (veu), juntament amb A.J. Mills (guitarra), Tony Newton (baix) i Sean Elg (bateria), dupliquen la força melòdica esquinçadora del seu debut, que Metall Hammer UK va qualificar d'"enormement agradable" i Metall Injection va citar com a "ganxos enganxosos i molta guitarra". fetilleria”. The Sinner Rides Again maneja nou pistes de pur foc infernal, produïdes i escrites per Downing i barrejades i masteritzades per Jacob Hansen.

Avui, els fanàtics poden experimentar una mostra primerenca de The Sinner Rides Again a través del primer senzill “One More Shot At Glory”. La pista evoca una batalla d'alt risc amb càntics heroics i contrabaix, preparant l'escenari per a un sol de guitarra esgarrifosa! La pista està acompanyada d'un vídeo musical intens i d'alta qualitat.

K. K. Downing diu sobre The Sinner Rides Again:
"Per continuar amb el llegat del rock i el metall tradicional del qual he estat tan afortunat de ser part durant més de 50 anys, aquest darrer àlbum, The Sinner Rides Again, ha estat creat per portar l'oient a un viatge que és real i ficticis amb els seus personatges, encara que de vegades ambigus. Aquestes cançons permeten que la imaginació de tots els fanàtics d'aquest meravellós gènere musical escapi de la realitat i s'uneixi a nosaltres per continuar la nostra experiència de heavy metall en el futur".

The Sinner Rides Again track listing:
1. Sons Of The Sentinel
2. Strike Of The Viper
3. Reap The Whirlwind
4. One More Shot At Glory
5. Hymn 66
6. The Sinner Rides Again
7. Keeper Of The Graves
8. Pledge Your Souls
9. Wash Away Your Sins


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.