SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

03 / 07 / 2023

Nou àlbum i nou vídeo dels uruguaians Fixion

Nou àlbum i nou vídeo dels uruguaians Fixion

Fixion va estrenar una versió reescalada en 4 K del seu vídeo “Sed y Sang” originalment filmat a PAL – DV.

Daniel César i el director del vídeo Carlos Conti van treballar sobre el material original amb l?ajuda d?Intel·ligència Artificial d?última generació. Un treball que no només va requerir l'ajuda d'aquesta eina, sinó també hores de calibratge, proves, correccions, anivellacions, decisions, etc. que només la sensibilitat artística humana pot fer.

El 14 de juny passat, Fixion va llançar el seu primer àlbum compilatori, en format digital, amb material seleccionat dels seus anteriors treballs d'estudi i en viu. És una selecció de 21 cançons celebrant els 21 anys de vida de la banda. L'artwork pertany a Gogo Melone, dissenyadora gràfica europea que té en els seus crèdits treballs per a bandes com Insomnium, Wolfheart, Tryptikon, Xandria, Omnium Gatherum, Vintersea, Dawn of Solace, i més, i va ser l'encarregada de les portades de “El principi del Caos” i “Sense Temps Ni Lloc” de Fixion.

FIXIO – El Millor Dels Móns
Ttacklist

01. (No) quiero ser Dios
02. Contigo hasta la muerte
03. El impulso
04. Un refugio
05. Tierra abandonada
06. El Principio del Caos
07. Herejía
08. Expulsando el veneno
09. Fugaz
10. Requiem para un salto
11. Quemando el mundo
12. Sed y sangre
13. Karma
14. El equilibrio
15. Ultravelocidad
16. Estrella interior
17. Siguiendo al animal
18. Paraíso
19. Encrucijada
20. Vuela exacto
21. La guerra es tan fuerte

L'àlbum es troba a totes les plataformes digitals (Spotify, Deezer, ClaroMúsica, etc,) ia la plataforma Bandcamp de la banda.

Els Masters de cada àlbum van ser lleugerament tractats quant a equalització, compressió i plànols amb el programari Ozone 10 Advanced d'Izotope, pel mateix Daniel César, amb la intenció que el compilat tingués una coherència sonora. L'ordre de les cançons segueix la lògica d'un setlist en viu de manera que el treball transcorri fluidament des del primer track fins a l'últim. El temps total de “El Millor Dels Móns” és d'una hora, 27 minuts, 18 segons.

Aprofitant l'oportunitat d'haver repassat tot el material de Fixion per fer el compilat, també es llançaran i/o rellançaran alguns vídeos. Per exemple s'ha reescalat a 4 K (com estan fent bandes com per exemple Rammstein i Epica) el primer videoclip “Sed y sangre” (2006) que es va publicar en el seu moment en format HD Pal (720 x 576 px) amb programari AI (Intel·ligència Artificial) d'última generació. El resultat és sorprenent i estarà en breu en línia al Youtube de FIXION.


Nou àlbum i nou vídeo dels uruguaians FixionNou àlbum i nou vídeo dels uruguaians Fixion
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.