SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

06 / 07 / 2023

Queen - La monarquia bohèmia, 2023, Panoràmica de les Arts

Queen - La monarquia bohèmia, 2023, Panoràmica de les Arts

Els fans de la Reina estan enhorabones amb aquest QUEEN. LA MONARQUIA BOHÈMIA. Encara que, ara us preguntareu, què pinta un estudi de Queen a hores d'ara? Què hi ha de nou, vell? A veure! Novament poc la veritat. Però, encara que la història de Queen sigui prou coneguda, una bona història necessita un bon narrador. I Carles Batalla és un narrador excel·lent.

Què trobarem en aquest nou exemplar de l'editorial Panoràmica de les Arts? Doncs una edició molt cuidada a càrrec de SAS, director de l'editorial, amb fotografies, tant de la discografia com de la pròpia banda, en un contrastat Blanco y Negro que fa que l'edició sigui més vintage. A més, un altre dels atractius d'aquest estudi és el format quadrat, igual que els antics vinils de 45 rpm.

El llibret consta d´un pròleg d´Ignacio Reyo, conegut per la seva obra “Freddie Mercury. Realidad y deseo”, on ens explica la seva experiència vital amb Queen i que atemporal és la banda britànica. Darrere d'aquestes primeres pàgines, Carles Batalla entra en matèria des del principi, tractant els inicis de la banda, les primeres formacions i el primer disc, que el 13 de juliol d'aquest 2023 compleix 50 anys. D?aquí ve el sentit d?aquesta bonica edició. Després d'aquest inici, el nostre autor dedica un capítol a cadascun dels discos de la banda, explicant anècdotes i dades que faran les delícies dels fans de la Reina. A més, no oblidarà els darrers anys amb rareses, temes rescatats, compilacions diverses i l'actualitat més propera amb Adam Lambert a la veu.

Des del meu punt de vista és una edició que deu tenir qualsevol que s'anomeni fan de QUEEN o qualsevol melòman de la música Rock en general. Ja n'has encarregat l'exemplar?

Queen - La monarquia bohèmia, 2023, Panoràmica de les ArtsQueen - La monarquia bohèmia, 2023, Panoràmica de les ArtsQueen - La monarquia bohèmia, 2023, Panoràmica de les ArtsQueen - La monarquia bohèmia, 2023, Panoràmica de les Arts
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.