SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

07 / 07 / 2023

Feuerschwanz publica nou videoclip: SGFRD Dragonslayer

Feuerschwanz publica nou videoclip: SGFRD Dragonslayer

Feuerschwanz ha llançat el candent senzill “SGFRD Dragonslayer” del seu proper àlbum, Fegefeuer! Mentre es preparaven per llançar el seu nou rècord el 21 de juliol del 2023, Feuerschwanz va fer una gira gairebé esgotada aquesta primavera, va assegurar diversos espais premium en festivals massius d'estiu (inclòs el co-estelar a Rock Harz avui!) i continua guanyant milions i milions de transmissions i vistes de vídeo. No hi ha dubte que aquesta banda està al capdamunt de l'escena del metall alemany.

A “SGFRD Dragonslayer”, les referències líriques al llegendari Siegfried Dragonslayer es combinen amb forts riffs i mitologia nòrdica. L'enlluernador vídeo musical oficial recolza perfectament la història de la pista i s'executa en el veritable estil Feuerschwanz.

Feuerschwanz sobre el nou senzill:
“La saga de Siegfried és un antic mite nòrdic que ha commogut i inspirat la gent al llarg dels segles. Home contra monstre, David contra Goliat, un tema on la fantasia i la realitat es troben una vegada i una altra. Deixem que el drac et deixi anar: Wagner va ser ahir, Metall és avui!

Tracklist Fegefeuer:
1. SGFRD Dragonslayer
2. Bastard von Asgard
3. Berzerkermode
4. Knochenkarussell
5. Fegefeuer
6. Die Horde
7. Uruk-Hai
8. Highlander
9. Morrigan
10. Eis & Feuer
11. Valkyren


Feuerschwanz publica nou videoclip: SGFRD DragonslayerFeuerschwanz publica nou videoclip: SGFRD Dragonslayer
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.