SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

12 / 07 / 2023

Nou single de Pinball Wizard: O todo o nada

Nou single de Pinball Wizard: O todo o nada

"O todo o nada", és el segon single del nou treball 'Dirty Ways', el qual veurà la llum a la tardor del 2023 de Pinball Wizard.

"O Tot o Res" és una nit inoblidable, on els límits s'esvaeixen i les ànimes s'alliberen. La cançó captura l'essència de la festa, convidant a deixar enrere les teves inhibicions i submergir-te en un mar d'adrenalina i pur rock 'n' roll. Els riffs ardents de les guitarres elèctriques de Joey DeadCat s'entrellacen amb el ritme poderós i contundent de David Gatica i Álvaro León, mentre que la veu de Memphis Jiménez et guia a través d'una experiència musical que és pura electricitat. Pots escoltar-lo a totes les plataformes digitals.

L'acompanya un videoclip animal i impetuós que ha estat escrit pel cantant Memphis i dirigit, gravat i muntat per l'artista audiovisual Bethany Neumann


Nou single de Pinball Wizard: O todo o nada
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.