SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

18 / 07 / 2023

Horaris del Leyendas del Rock

Horaris del Leyendas del Rock

Leyendas del Rock, que se celebrarà aquest any entre els dies 9 i 12 d'agost, aconseguint la setzena edició consecutiva, en una trajectòria només interrompuda per la pandèmia, és la cita ineludible per als amants de la música rock i heavy metall, i un autèntic referent per als seguidors del gènere, atrets per milers des de qualsevol racó del planeta per un esdeveniment que aglutina més de 60 actuacions repartides en quatre dies.

Els californians Megadeth, en la seva única actuació a Espanya aquest any, encapçalen un cartell del qual també formen part KK's Priest, la banda de K.K. Downing, membre fundador de Judas Priest; els gal·lesos Bullet for My Valentine, mestres del metalcore, o la llegenda Michael Schenker, un guitarrista de classe excepcional que ha deixat una empremta inesborrable al seu pas per bandes com Scorpions o UFO.

Arch Enemy, Beartooth, Sepultura, Hammerfall, Ugly Kid Joe o Udo Dirkschneider, entre d'altres, completen un cartell que, com és marca de la casa, també reuneix el més selecte i granat del heavy metal nacional, amb bandes com Warcry, Avalanch , Angelus Apatrida, Delalma, Terra Santa i moltes més.

Una proposta que, tal com indica el mateix lema del festival, converteix Llegendes del Rock i Villena a la casa espanyola del heavy metal des del 2006, any de la seva fundació.

Horaris del Leyendas del RockHoraris del Leyendas del Rock
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.