SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

16 / 09 / 2023

Marc Hudson, nou single: Starbound Stories

Marc Hudson, nou single: Starbound Stories

El vocalista de DragonForce, MARC HUDSON, va llançar el tercer senzill i la cançó principal del seu esperat debut en solitari, Starbound Stories. En aquest tema, ho acompanya el guitarrista progressiu Galen Stapley (Azure), que ofereix un sol fascinant. Juntament amb la veu cristal·lina de MARC HUDSON, la cançó es converteix en una pista poderosa inspirada en l'anime que realça encara més l'atmosfera màgica i recolza les hàbils guitarres i bateries.

Aquest darrer avenç de l'àlbum mostra perfectament el que se'n pot esperar: un viatge inspirador a través de l'univers de power metall, influències de l'anime, música japonesa i bandes sonores de videojocs de MARC HUDSON. Aquesta impressió queda subratllada per un vídeo musical màgic i colorit publicat juntament amb el single.

"Starbound Stories és un viatge en coet de brillant power metall inspirat en l'anime i no puc esperar que tots l'escoltin!" - MARC HUDSON

L'obridor instrumental de l'àlbum, “As The Twilight Met The Sea”, actua com una introducció als paisatges sonors de l'àlbum i presenta el mestre samurai del metall Ryoji Shinomoto (RYUJIN, anteriorment conegut com a Gyze) en instruments tradicionals japonesos. Shinomoto també presta la seva veu a la següent cançó, “Freedom Heart”, que també compta amb un sol del virtuós de la guitarra Syu (Galneryus). L'himne del power metall explosiu “Dracula X” compta amb un sol de guitarra de Jacky Vincent (ex-Falling in Reverse, ex-Cry Venom) i la veu convidada d'Adrienne Cowan (Seven Spires). La seva successora bellament emotiva, “Stars”, presenta la violinista de formació clàssica Mia Asano al violí elèctric. “Astralive” atrau amb una tornada innegablement enganxosa, al mateix temps que presenta patrons de bateria ràpids, guitarres i teclats fascinants i hàbils veus de power metall que arriben al cel. Swansong comença amb una bella introducció de teclat que es podria extreure de la banda sonora d'una pel·lícula. Les veus sentimentals s'acosten abans que la cançó avanci cap a una balada de power metall en tota regla, amb crits aguts i molts efectes que milloren encara més l'atmosfera màgica mentre recolzen les guitarres i la bateria. Steve Terreberry, conegut a YouTube com a Stevie T. (3,32 milions de subscriptors), interpreta un sol de guitarra a “Call Of The Martyrs” i l'acompanya el guitarrista progressiu Galen Stapley (Azure). Stapley també ofereix un sol a la següent cançó principal, “Starbound Stories”. “One More Sight Of The Sun With You” està cantada en japonès, mantenint-se fidel als temes principals de l'àlbum i tancant tota l'oferta amb nota edificant.

L'àlbum debut en solitari de MARC HUDSON és una extraordinària aventura musical equilibrada entre power metall, bandes sonores de videojocs, música japonesa i fins i tot influències pop, mostrant virtuosisme en tota la seva gran instrumentació.

Starbound Stories Tracklist:
As the Twilight met the Sea
Freedom Heart
Dràcula X!
Stars
The Siren
Astralive
Swansong
Call of the Martyrs
Starbound Stories
One more sight of the sun with You

Line-up:
Marc Hudson - Veu, Guitarra, Cors
Shaz D - Teclats
Frédéric Leclercq - Guitarres, Baix
Rich Smith - Bateria


Marc Hudson, nou single: Starbound Stories
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.