SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

20 / 09 / 2023

Hadadanza presenta portada i tracklist del seu 4t treball

Hadadanza presenta portada i tracklist del seu 4t treball


Trobadors! Us presentem la increïble portada i els títols del que serà el 4t àlbum d'estudi de Hadadanza i que portarà per nom "Aventura y Leyenda".

Es tracta d'un disc conceptual amb què viatjarem a l'interior d'un dels llibres més coneguts, aclamats i estimats pels fans de la fantasia, "El Hobbit" de l'il·lustre escriptor JR R. Tolkien, i que hem decidit dividir en dues entregues. aquesta la primera i amb la qual viurem una nova i màgica etapa.

Amb "Aventura i Llegenda" volem que ens acompanyeu per fi a la Terra Mitjana en un viatge musical, on el nostre folk comptarà l'èpica travessia de Bilbo Bolsón i la companyia de Thorin "Escut de Roure", i de com la seva aventura canviarà el destí de tots al seu món.

Volem amb aquest treball rendir un homenatge a aquesta gran obra, al seu univers i al seu creador, els quals ens han inspirat des de sempre amb la seva màgia.

Els títols de "Aventura y Leyenda" són:
✨La Colina
✨Una Aventura Inesperada
✨Carnero Asado
✨Rivendel
✨Mi Hogar
✨La Ciudad de los Trasgos
✨Acertijos en las Tinieblas
✨¡Corred, Insensatos!
✨Beorn
✨Hacia el Bosque Negro (Hos burzum-ishi)

Ha estat molt de temps de treball el que li hem dedicat i estem desitjant explicar-vos molt més sobre aquest nou disc, el qual conté moltes sorpreses i del qual podreu escoltar un avenç molt aviat.
Anirem revelant més detalls, molt atents.

La portada ha estat realitzada pel gran Carlos Hernan de Monstermind Studios, una autèntica meravella.✨

La Terra Mitjana espera insensats!

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.