SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

02 / 11 / 2023

La esfera torna a rodar! DOBLE ESFERA torna!

La esfera torna a rodar! DOBLE ESFERA torna!

Fa mig any des que Doble Esfera va parar la seva activitat i volem anunciar que... L'Esfera torna a rodar!

Causes personals i organitzatives van fer impossible mantenir el ritme d'implicació que requereix el sender sempre angost del rockinroll, però sis mesos després, el grup està treballant i plenament estructurat per donar el que més ens agrada: nits d'autèntic i fotut rock'n' roll.

En aquest temps d'aturada la banda ha patit canvis: els dos fundadors del grup, Eladio Ruipérez i Antonio Elzaurdia, continuarem al capdavant del projecte que iniciem en un ja llunyà 2010 i ho farem envoltats de nous membres que anirem anunciant a els propers dies; gent molt pro, amb talent i rock a les venes.

Ens agradaria agrair enormement la companyia a la darrera etapa dels nostres amics Johnny Lorca i Rox Robles, als quals desitgem molta sort amb els seus projectes, i el treball de Victor Meseguer; gràcies per compartir el vostre temps a la carretera amb nosaltres. Per la seva banda, Pablo Villena, amic personal des de l'adolescència, no continuarà com a membre de la formació, però continuarà col·laborant puntualment amb Doble Esfera.

Des de ja mateix anirem anunciant concerts, noves cançons, vídeos... i ja us diem que els nous integrants us encantaran!

Ens veiem d'aquí ben poc. Abraçades, petons... i molt, però molt rock n roll.

Eladio Ruipérez, Antonio Elzaurdia. Doble Esfera. Octubre del 2023.

La esfera torna a rodar! DOBLE ESFERA torna!
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.