SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

06 / 11 / 2023

Llançament del single i vídeo 'The Mask' de Heleven

Llançament del single i vídeo 'The Mask' de Heleven

Ens complau presentar el darrer single de Heleven, "The Mask". Aquesta cançó, acompanyada del seu videoclip, ofereix un captivador avenç de la immersiva odissea sonora que t'espera a "New Horizons Pt.2", que sortirà a la venda l'abril del 2024.

El vídeo ofereix una atractiva narrativa visual en què apareixen els membres de la banda amb benes als ulls, mentre es desenvolupa una història secundària.

Com ja ha dit anteriorment la banda sobre la portada de l'àlbum:

"És la continuació de la primera part, però en aquest cas, el cap està cobert per una màscara, en al·lusió a com avui dia la societat està més preocupada per aparentar el que no són o el que volen que la gent en cregui. , en lloc de mirar-se a si mateixos. Ens posem una màscara per tapar el que no ens agrada de la nostra vida. Per desgràcia, donem més importància a l'embolcall que a l'interior del regal”.

Aquesta afirmació resumeix a la perfecció l'essència de "The Mask", una commovedora reflexió sobre les màscares que portem a la societat i la tendència a donar prioritat a les aparences davant de l'autodescobriment.

La cançó en si és un viatge, caracteritzat per una tornada contagiosa, un impuls rítmic convincent i un intricat treball de guitarra que transporta l'oient a una atmosfera èpica. A més, Heleven ha demostrat la seva evolució a la dinàmica vocal. En aquesta cançó, han incorporat més growls, però aquests elements estan expertament equilibrats amb les melodies i harmonies, enriquint la composició musical general.

Gravat i editat per Joe A. Arca (Crisof Productions).

Produït per Crisof Productions i Heleven.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.