SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

09 / 11 / 2023

WarCry esgoten les entrades del concert del 2 de desembre a Madrid

WarCry esgoten les entrades del concert del 2 de desembre a Madrid

WarCry anuncien que han esgotat les entrades del seu concert del dissabte 2 de desembre al Live Las Ventas de Madrid, en un xou presentat per Escena Rock i organitzat per Planet Events @ Live Nation.

En aquesta gira, que els ha portat recentment per Llatinoamèrica (Equador, Guatemala, Hondures, El Salvador i Costa Rica), la prestigiosa banda asturiana de power metall mostra en directe el seu desè treball Daimon, a més de tots els seus èxits. Dotze temes enregistrats als estudis OVNI d'Astúries i masteritzats a Euphonic Masters (USA), un LP editat en un CD Digipack amb un impressionant art gràfic.

Els madrilenys Dark Moor seran els artistes convidats del concert.

Després de la incorporació de la seva nova bateria, el mes de març passat van llançar el seu nou vídeo-single “Heroi del Mar”, un dels pocs temes enregistrats en espanyol al llarg dels seus més de 25 anys de carrera, en què han editat 11 discos destudi i diversos EPs.

WarCry esgoten les entrades del concert del 2 de desembre a MadridWarCry esgoten les entrades del concert del 2 de desembre a Madrid
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.