SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

13 / 03 / 2024

LEO JIMENEZ: publica el seu nou single, Mírate

LEO JIMENEZ: publica el seu nou single, Mírate

Aquest és el quart single de LEO en aquesta nova etapa. Després de les anteriors trallades que s'han anat presentant durant 2023, comencem l'any amb "Mira't"; un tema al més PUR ESTIL HEAVY METALL que sona als millors temps del cantant amb antigues formacions com "Saratoga" o "037LEO"… però amb l'essència i el groove de la seva actual banda "Los Leos" (com a ell li agrada anomenar-los afectuosament).

"Mira't" és un tema amb melodia de tall heavy clàssic. Tot i això, la línia de veu va acompanyada d'un groove més contundent a les guitarres, bateries i baixos; tal com ens té ja acostumats el fuenlabreño.

Sens dubte, aquesta contundència a les rítmiques és el segell més personal, i el que defineix Leo com un artista d'estil propi i so inconfusible.

Els textos d'aquesta cançó ens descriuen una conversa entre dues persones, que al seu dia van ser bons amics. Ens relata una situació tensa, ja que un d'ells va perdre el nord fa temps, i de mica en mica va anar prenent males decisions; tornant cap a un mal camí. L'altre, intenta reconduir-lo cap a un nou clarejar, on tots dos caminaran junts per aconseguir-ho. Però...ho aconseguiran?

Aquest tema és el colofó per al que ha estat sens dubte un 2023 dèxits que no acaba aquí. Només el preàmbul d'un any nou que ve carregat de sorpreses; amb el millor de Leo Jiménez a la seva gira del 30 ANIVERSARI.


LEO JIMENEZ: publica el seu nou single, Mírate
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.