SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

21 / 03 / 2024

Pulsa Denura: Estrena del nuevo single, No hay Dolor"

Pulsa Denura: Estrena del nuevo single, No hay Dolor"

Pulsa Denura es complau a presentar el seu últim single: "No hi ha Dolor". Després de la reeixida recepció del seu primer llançament, "Tiempo", la banda liderada pel músic i productor José Pineda, juntament amb l'experimentat vocalista Manuel Escudero, torna amb aquesta nova proposta.

"No hi ha Dolor" és el segon tema publicat dins d'una sèrie de llançaments programats fins a l'estiu, moment en què la banda donarà inici a la seva trajectòria en directe participant a diversos festivals. Aquesta nova cançó reflecteix una vegada més la cura i dedicació que Pulsa Denura posa a cadascuna de les seves produccions. Presentant una lírica narrada en primera persona, el tema s'emmarca en una història de ficció que ret homenatge al cinema de terror dels meravellosos anys 80.

L'enregistrament, la mescla i la producció d'aquest llançament s'ha realitzat en els estudis de José Pineda; guitarrista de la banda.

"Pulsa Denura" sorgeix de la unió de dos músics amb àmplies trajectòries en diverses bandes. Manuel Escudero, carismàtic cantant conegut per la seva participació en bandes com Santelmo, Sacramento, Ago o Medina Azahara, lidera la formació com a vocalista. José Pineda, versàtil músic amb experiència com a baixista, guitarrista i productor, acompanya Manuel en aquesta nova aventura.

La formació de Polsa Denura es completa amb:

Manuel Escudero (Vocalista)
José Pineda (Guitarra)
Miguel Salvatierra (Guitarra)
Antonio Pérez (Bateria)
Rafael Vázquez (Baix)


Pulsa Denura: Estrena del nuevo single, No hay Dolor"
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.