SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

21 / 03 / 2024

CRYSTAL VIPER anuncia nou àlbum de estudio: The Silver Key

CRYSTAL VIPER anuncia nou àlbum de estudio: The Silver Key

El grup polonès de heavy metall CRYSTAL VIPER llançarà un nou àlbum d'estudi, The Silver Key, el 28 de juny de 2024, a Listenable Records. Estarà disponible en format disc de vinil, disc compacte, casset i digital.

Com totes les lletres estan una vegada més inspirades en les obres del pare de l'horror còsmic, Howard Phillips Lovecraft, l'àlbum és una continuació natural del llançament complet anterior, The Cult, que va sortir a través de Listenable Records el 2021. De fet , el títol provisional del nou àlbum era “The Cult II”. Tot i això, “The Silver Key” és un àlbum amb identitat i caràcter molt propi, i és sens dubte el llançament més intens que CRYSTAL VIPER mai hagi gravat. El nou àlbum és més pesat, ràpid i fosc, però alhora més èpic i melòdic que els seus treballs anteriors. En el passat, la banda sovint equilibrava el Power Metall i el Heavy Metall, però aquí no hi ha dubte que estem parlant de Heavy Metall pur. La banda tenia un enfocament únic en la composició i producció, que era gairebé com un tribut a actes de Metall clàssics com IRON MAIDEN o JUDAS PRIEST, però excepte que CRYSTAL VIPER va decidir mostrar el seu amor per la cultura del Metall i va incorporar a les seves cançons diversos nous elements, característics daltres subgèneres. Així que no us deixeu enganyar pel terme “façana femenina” que sol associar-se a gèneres més suaus: CRYSTAL VIPER, fundada i dirigida per la vocalista i baixista Marta Gabriel (que durant els darrers anys tocava la guitarra rítmica de la banda), és simplement com aquest METALL, i molt de debò.

The Silver Key va ser produït i masteritzat pel veterà del Heavy Metal Bart Gabriel, i gravat i barrejat per Rafal Kossakowski. La seva portada va ser pintada pel respectat artista guatemalenc Mario López, que també va ser responsable de la portada de l'àlbum anterior, The Cult.

Com abans, la versió en CD i vinil de l'àlbum inclourà pistes extra diferents. "Suposo que tothom esperava que gravessim altres versions clàssiques de Heavy Metal, però aquesta vegada hem decidit fer alguna cosa inusual, i vam gravar versions de BATHORY i MISFITS", diu Marta Gabriel. "Totes dues bandes van tenir una gran influència en mi, Quorthon va ser un compositor increïble, i de fet fins i tot li vaig posar al meu cavall el seu nom! I com que el nostre nou àlbum té aquesta energia tan directa i vibracions de terror, pensem que la cançó de MISFITS també serà una molt bona elecció”, afegeix.

CRYSTAL VIPER "The Silver Key" tracklist:
01. Return To Providence (1:43)
02. Fever Of The Gods (4:09)
03. Old House In The Mist (4.21)
04. The Key Is Lost (4.07)
05. Heading Kadath (4:03)
06. Book Of The Dead (4:03)
07. The Silver Key (5:01)
08. Wayfaring Dreamer (3:58)
09. Escape From Yaddith (5:04)
10. Cosmic Forces Overtake (4:46)
11. Gods of Thunder of Wind and Of Rain (5:22) - CD bonus track
11. Scream! (2:33) - LP bonus track

Marta Gabriel - veu, baix, guitarra, piano
Lukasz ″Andy Wave″ Halczuch - guitarra solista i rítmica
Kuba Galwas - bateria i percussió
Eric Juris - guitarra solista i rítmica

CRYSTAL VIPER anuncia nou àlbum de estudio: The Silver Key
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.