SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

28 / 03 / 2024

ACCEPT revelen el seu segon nou senzill, The Reckoning

ACCEPT revelen el seu segon nou senzill, The Reckoning

La icònica institució d'heavy metall ACCEPT ha llançat el seu segon senzill nou, The Reckoning, del seu molt esperat àlbum, Humanoid, que es llançarà el 26 d'abril del 2024! El vídeo musical fosc que l'acompanya canalitza la captivadora energia en viu d'ACCEPT i combina amb la sinistra instrumentació i la lletra apocalíptica de la cançó.

Formada el 1976, ACCEPT va ser la primera banda alemanya de heavy metall d'èxit internacional. Actualment, els favorits estan de nou al cim de l'escena del heavy metal internacional, després d'haver irromput a les llistes amb el seu últim àlbum, Too Mean To Die, aconseguint el lloc número 2 a les llistes oficials d'àlbums alemanys. Ordeneu la seva còpia de la propera obra mestra d'ACCEPT, Humanoid, ara, i miri el vídeo musical oficial de “The Reckoning” a continuació per veure una mostra del que ha de venir.


Wolf Hoffmann sobre “The Reckoning”:
“Estem encantats de llançar 'The Reckoning' com el nostre segon senzill. És un dels nostres favorits del nou àlbum: metall sòlid i contundent amb lletres sobre un tema de vida commovedor. Esperem que els fans ho gaudeixin tant com nosaltres! “

Tracklist Humanoid:
1 Diving Into Sin
2 Humanoid
3 Frankenstein
4 Man Up
5 The Reckoning
6 Nobody Gets Out Alive
7 Ravages Of Time
8 Unbreakable
9 Mind Games
10 Straight Up Jack
11 Southside Of Hell

ACCEPT són:
Wolf Hoffmann – guitarra
Mark Tornillo - veu
Uwe Lulis – guitarra
Martín Motnik – baix
Christopher Williams - bateria


ACCEPT revelen el seu segon nou senzill, The Reckoning
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.